Koti-ikävä

23.5.2013

 
 
 
Jos yhdellä sanalla kuvaisin Huuto.netin unelmien makuuhuonettani, se olisi koti-ikävä. Sellainen hyvän olon koti-ikävä, vähän haikea, johon liityy tärkeitä muistoja sekä jotain aitoa ja henkilökohtaista. Toisaalta kaipasin huoneeseen myös tätä hetkeä, ihan omaa, niitä tulevaisuuden muistoja. Saa nähdä välittyykö fiilis lopulta teille, vai näyttääkö ihan sillisalaatilta.
 
Projektin valmistuttua ryntäsin kellariimme, jossa on laatikko jos toinenkin äidin-, äidinäidin- ja äidinäidinäidinkin aikaista tavaraa. Tuli älytön tarve päästä hypistelemään omaa historiaa. Osa tavaroista on ollut laatikoiden kätköissä vuosikymmeniä ja on sieltä löytynyt omia varhaisajanhankintojakin. Huhhuh, sanon mä. Facebookissa niistä lisää ja jossain vaiheessa täällä bloginkin puolella.
 
Kellariryntäykseni yhtenä tarkoituksena oli laittaa myyntiin vanha tavara, mitä itse en tarvitse, tai mitä ei tilanpuutteen vuoksi saa ikinä esille. Mitä niitä laatikoissa pitää vuodesta toiseen. Nyt on kuitenkin osoittautunut tosi hankalaksi luopua etenkin vanhimmista esineistä. Ei niitä uudempia, 20-30 vuotta vanhoja, niin kaipaa.
 
On muuten kova homma selvittää vanhojen esineiden alkuperää. Luojan kiitos nykyään on tämä intternetti!
 

 

6 kommenttia:

 1. Vitsit mikä pullokokoelma! Olen kade.

  En malta odottaa huuto.netin "unelmien makuuhuone" -kamppiksen lopullisia kuvia! Näyttää niin hyvältä nuo tirkistelykuvat mitä on jo nähty.

  //Koo
  http://kotonaonkivempi.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullot on Huutiksesta ostettu ja tulossa kampanjan myötä myyntiin taas. Kannattaa olla nopsa :)

   Poista
 2. Olen ollut jossakin vaiheessa innokas huutonetin käyttäjä. Hei sinulla on samanlainen kukkapöytä kuin meillä. Pöytä on äitini vanha, rottinkinen ja kaipaisi kipeästi kunnon puhdistusta. Siihen liittyy paljon muistoja lapsuuteni kodista ja edesmenneestä äidistäni. Kaikella ei ole hintaa, tälle kukkapöydällekään en koskaan osaisi laittaa hintaa, koska muistot ovat siinä itsessään ja arvo.

  VastaaPoista
 3. Oi, näyttääpä hyvälle! Ihanan kodikasta tosiaan :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihania kuvia! Tuli tosiaankin mummolaa ikävä tuon kukkapöydän myötä....

  VastaaPoista