Yhdestä vanhasta kaksi uutta

7.6.2013

 
 
 
 
Kaivoin vanhan ja kolhuja saaneen Ikean lattiavalaisimen vintiltä, sillä elän toivossa, että poikasten tarve kaataa, kiikkua ja törmäillä on vihdoin hiipumassa. Lamppu oli pahan kerran saanut siipeensä aiemmissa kohtaamisissa, joten koitin pelastaa mitä pelastettavissa on.
 
Nyt kun huusholliin on muutenkin ajautunut kaikkea kuparista, suhaisin kolhut piiloon kuparimaalilla. Samalla näpräsin lampunkannan ruman kierteen päälle pannan, jotta näyttäisi vähän huolitellummalta, jos haluaa käyttää ilman varjostinta. Ja toden totta, pelkkä poltin näyttää ihan hyvältä. Voi sitten laittaa varjostimen, jos haluaa vaihtelua.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 

17 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää! Minäkin olen kovin ihastunut tuohon kuparispraymaaliin - on sellainen kivan lämmin rusehtava, ei niin kiiltävä ja kellertävä kuin jotkut kuparisävyt. Spraylla on vedetty muutama kori, taulu, ja viimeksi kehyksen passepartout (ja 11 vee poikani suhautteli spraylla vanhat nahkalenkkarinsa :O).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että kengätkin! Hmmm... pitäisköhän kokeilla.

   Poista
 2. Hih, juuri kirjoitin blogissani miten tuo samainen lamppu oli saanut meillä Kuopuksen käsittelyssä melko pahasti siipeensä. Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 3. Näyttää tosi kivalta ilman varjostinta!! Käytätkö sä spray maalia vai mtä?? Mullakin vähitellen kuparia hiipii....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, spraymaalia käytin. Tuli tosi siisti pinta.

   Poista
 4. Makee tuunaus! Näyttää kyllä hyvältä ilman varjostinta :) Mukavan teollinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks näytäkkin! Vaikka olis aito kupari kivempi.

   Poista
 5. Wautsi, näyttää huikeelta! Kuparikausi menossa täälläkin, joten toi miellyttää silmää oikeinkin kovasti. Tuli heti mieleen pari naulakkoa, joille voisi tuolla lailla saada uuden elämän... ;) Mitä spray-maalia käytit?

  VastaaPoista
 6. Voikohan tällainen sisustusrookie tiedustella mitä kainoimmin, että mistäköhän noita isoja lampukoita vois etsiskellä?
  *Hani*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki voi :) Tämä kyseinen yksilö on Clas Ohlssonilta.

   Poista
 7. Wautsi! Näyttää sata kertaa paremmalta kuin tuo originaali. Kupari ja valkoinen ne yhteen sopii!

  VastaaPoista
 8. Tämä on kyllä niin mieletön! Upea lamppu!

  VastaaPoista