Suloisimmat tikkarikuvat ikinä - tule mukaan!

14.10.2014

Valokuvaajaystäväni Emma Hutun studio viettää pian synttäreitä ja pähkäilimme, mitä kivaa voisimme keksiä, jotta mahdollisimman moni pääsisi osalliseksi juhlahumuun. Innostuimme lasten kanssa tikkariteemasta ja viikonloppuna testailimme idistä studiolla meidän Remun ja Sisun sekä ihanan Maria-tytön kanssa. Ihastelin vierestä Emman ja lasten yhteistyötä. Joillakin vaan on se taito saada lapset hehkumaan uudessakin tilanteessa. Eikös tullutkin hauskoja kuvia?!
Synttäreiden kunniaksi Emma tarjoaa HUIPPUEDULLISEN kuvapaketin.

Marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna eli 1.-2.11.2014 studiolla pyörii potrettikuvaus tikkariteemalla. Lisäksi mukaan tulee ihana joulukorttikuva. Tarjoukseen kuuluu 15 minuuttia lapsi- tai sisaruskuvausta, 2 kuvaa (potretti ja joulukorttikuva) ja tietysti karamellitehdas Namituvan lahjoittama, käsityönä tehty tikkari. Kuvat toimitetaan digitaalisena sähköpostiisi.

Kaikki tämä hintaan 30 euroa!!!

Studio sijaitsee Vantaan Tikkurilassa (Silkkitie 5) vanhan silkkitehtaan tiloissa. Varaa oma aikasi pian!
info@emmahuttu.fi tai 044 0511 061Mikäli et ehdi marraskuun kuvauksiin, voit sopia Emman kanssa kuvauksesta jonain muuna ajankohtana, oman kuvatarpeesi mukaan. Osoitteessa www.emmahuttu.fi pääset tutustumaan hänen monipuoliseen portfolioonsa.

Niin, ja käy kurkkaamassa Instagramissani, kuinka ihanat muotokuvat Emma otti Sisusta ja Remusta. Äidin sydän pakahtuu niitä katsellessa.4 kommenttia:

 1. Voi että, juuri eilen varasin meille sisaruskuvauksen, ja koetin metsästää netistä jotakin suosituksia että kenelle sen varaisin niitä juurikaan löytämättä. Olisipa tämä postaus tullut päivää aiemmin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmin paikka! Eikö ole mahdollista vaihtaa?

   Poista
 2. IhaniaIHANIAihania! Joutuu ehkä käymään Emman pakeilla tyttöjen kanssa...

  VastaaPoista