Desenio.fi - sisustustaulut ja -julisteet

3.8.2015


Olen jo pidempään etsinyt seinillemme jotain uutta. Moni kotimme printeistä on palvellut jo vuosia ja ovat aikalailla alkaneet kyllästyttää. Samalla kun sisustuksen tyylikin on muuttunut aavistuksen pehmeämpään suuntaan, olen ruvennut kaipaamaan ympärilleni uudenlaista kuvamaailmaa.

Makuuhuoneen ilme on ollut viimeaikoina työn alla ja asiaa helpotti kovin, kun pääsin tutustumaan julisteita ja printtejä myyvän verkkokaupan, Desenio.fi, runsaisiin valikoimiin. Sain valita mallistosta muutaman lempparijulisteen ja niitähän löytyi.

Erityisesti valokuvajulisteet kiinnostavat ja luonnonaiheet ylipäätään. Makkariimme valikoituikin Montagne-valokuva sekä Buffalo horns (50x70 cm) ja pienempi Feather.

Montagne-juliste on muuten osa kolmen kauniin valokuvajulisteen sarjaa, josta Foret-julisteen valitsin ripustettavaksi työhuoneelle/studiollemme.

Sisustusaiheisten lahjojen kanssa olen aina supervarovainen, sillä en halua tuottaa kenellekään sitä vaivaannuttavaa oloa, että annan jotain, joka on täysin vastoin vastaanottajan mieltymyksiä. Helposti kun tulisi tuputettua juuri sitä, mikä itselle on mieluisinta. Pari muotiaiheista julistetta kuitenkin löysin Desenion valikoimista, joiden arvelin olevan lähellä sitä, mitä kummityttö jokin aika sitten mainitsi etsivänsä uuteen kotiinsa. Varovasti kuitenkin kysyin, että kelpaako ja kyllä kelpasi.

Ihan hitsin tyylikkäitähän nämä ovat.


Desenion kasviaiheiset julisteet ovat seuraava paneutumisen kohteeni. Ne ovat mielettömän hienoja! Niihin palaan siinä vaiheessa jos ja kun saamme vierashuoneemme joskus valmiiksi. Käykäähän tsekkaamassa!


Yhteistyössä Desenio.fi


4 kommenttia:

 1. Moneen otteeseen oon käynynt Deseniossa kuolaamassa julisteita, ei vaan mikään ole vielä kotiin asti päätynyt, ehkä nyt kun on koti valmis ja pikkuhiljaa sisustelemaan pitäisi alkaa. :)

  VastaaPoista
 2. Valokuvajulisteet iskee tännekin tällä hetkellä. Ihana idea myös tosiaan lahjaksi - jos on varma toisen mausta. Mutta uskon, että kummitytölle nuo ovat äärettömän mieluisat :)

  VastaaPoista
 3. Mistä nää ihanat kehykset on? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on Ikean kehykset. Eivät ikävä kyllä taida enää olla mallistossa. Minullakin olisi lisätarvetta.

   Poista