Ulos nukkumaan

24.11.2010


Sainpas edes jotakin näkyvää aikaiseksi pitkästä aikaa. Päällystin nimittäin vuoden odottamassa olleen äitiyspakkauksen makuupussin. Se oli se viime vuoden pakkauksen pussi, jossa on punaisia ja ruskeita sydämiä beigellä pohjalla. Ei ollut minun makuuni ollenkaan. Tänä vuonna en pakkausta ottanut, joten Pätkä saa vanhan pussin. Bambolle ostin Ticketin untuvasäkin Stoccan alesta.

Nyt pojat pääsee vaunulenkille ja ulos nukkumaan, kun on tilaakin missä olla. Meinasi kertakaikkiaan käydä köpelösti uusien tuplavaunujen kanssa kun pojat eivät mahtuneetkaan niihin. Käyttämättömien vaunujen vaihtaminen isompiin ei ollut ihan helppoa, vaikka myyjä oli alunperin luvannut meille aivan liikoja. Piti riemastua ihan kunnolla ennen kuin asia otettiin todesta ja vaunut suostuttiin vaihtamaan isompiin. Kyllä harmitti, mutta onneksi asia on nyt kunnossa.

8 kommenttia:

 1. Voi miten hauskan näköinen tuosta päällystetystä pussista tuli. Ompelitko ihan vain suoraan kiinni pussin päälle tuon kankaan vai miten? Itse olen aika surkea ompeluhommissa mutta kiinnostaisi päällystellä, meillä on parikin pussia jotka kaipaisivat räväkämpää kuosia. :D

  VastaaPoista
 2. Suoraan päälle ompelin. Ensin harsin mahdollisimman lähelle reunoja ja sitten hurautin koneella.

  VastaaPoista
 3. Erinomainen idea ja tyylikäs toteutus! Saanee lainata myös meidän perintöpussille?

  VastaaPoista
 4. hei, olisitko ollut yhtään kiinnostunut tekemään tuollaista makuupussia maksua vastaan!!? tämä kädetön kovasti haluaisi kanssa jonkun samantyyppisen mutta ompelutaitoa eiii ole! olisko ollenkaan mahdollista?

  VastaaPoista
 5. nelli; Valitettavasti en tässä vaiheessa uskalla ottaa "tilaustöitä", ettei stressi pääse iskemään vauva-arkea pyörittäessä. Ehkä myöhemmin, kenties. Kiitos kuitenkin kysymästä :)

  VastaaPoista
 6. ei mitään, YMMÄRRÄN täysin, samaa vauva-arkea täällä pyöritetään :D Ehkä keksin jonkun jolla olisi enemmän kädentaitoa kuin itselläni! Ihana blogi sulla, nyt vihdoin liityn virallisesti lukijaksi! Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 7. Hei katsoin nuita tuunattuja makuupusseja ja löysin blogisi, ihana toi kangas muistatko mistä ostanut ja minkä fieman kangas?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka. Kangas on Sanna Annukan Marimekolle suunnittelema Kanteleen kutsu.

   Poista