Tiskirätit

28.2.2011Nonni. Nyt on rättei neulottu. Ei pitäis luuttuumisinto ainakaan niiden puutteeseen lopahtaa. Järkkyä, miltä meillä näyttää, kun kevätaurinko paistaa sisään. Ei oo sisäkkö hoitanut hommiaan. Onneksi auringon kirkkautta samentaa viime syksynä pesemättä jääneet, julkkarirempan töhrimät ikkunat. Taitaa olla keväämmällä rojektia tiedossa!

11 kommenttia:

 1. Tosi kivannäköisiä! pitäs itselläkin ;)

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää, ei jää siivoaminen ainakaan välineistä kiinni. Täällä tuskaillaan myös pölyjen määrän kanssa. Auringon paisteella on sekä + että - puolensa.

  VastaaPoista
 3. Kivoi rätei!Et oo ainoo, jonka sisäkkö on ollut huolimaton. Mä en ymmärrä mistä sitä pölyä aina tulee. Meillä alkaa kesällä talon maalaus projekti, joten saan siihen asti armonaikaa ikkunanpesusta.Ehkä.

  VastaaPoista
 4. Onpas kivan näkösiä. Mistä langasta oot noi neulonut? Josko sitä itsekin saisi uusista räteistä siivousintoa.. :)

  VastaaPoista
 5. Mistäs langasta teit? Kivat on ja kauniita värejä. Itse tein vasta Novitan Bambu -langasta, ja siinä oli aika vähän kivoja sävyjä. Itse tein liloja. Kiva niillä on pyyhkiä! =)

  VastaaPoista
 6. avista; Rätit on neulottu Bambu-langasta.

  VastaaPoista
 7. Onko nää käytössä yhtä hyviä kuin perussifonetit ja wettexit? Vai kenties parempia? Noitahan ois nopsa tehdä kans!
  En muista oonko aiemmin kommentoinut mitään, mutta sulla on erittäin tyylikäs ja kiinnostava blogi, kiitos siitä! T: Äiti ja poika 06/10

  VastaaPoista
 8. Sandra; Kiitos kehuista :) Räteissä varmasti jokaisessa on puolensa. Näillä bambuisilla ainakin nuo kuivahtaneet ruuan jämät lapsosen jäljiltä saa mielestäni paremmin veks, kun on tuota röpöä. Ja ovat imukykyisiä, pestäviä, nättejä ja tietty omatekemiä!

  VastaaPoista
 9. On kyllä kivat rätit. Mäkin olin tulossa kyselemään langan perään, mutta vastaus löytyikin jo. Tollaset mäkin jopa uskoisin osaavani tehdä. :D

  No kerrotakoon nyt samalla, että vasta reilu viikko sitten löysin tänne blogiin ensimmäisen kerran ja oon kyllä erittäin tyytyväinen, että tänne eksyin.

  Hemmetin hyvä blogi!

  VastaaPoista
 10. No nyt on tullu sieltä päin niin kivaa rätti postausta, että täytyy alkaa itse kutomaan. On ne niin nättejä rättejä ;) Terkut!!

  VastaaPoista
 11. Anonyymi; Kiva kun eksyit ja tykkäsit :) Ja ihan varmasti osaat tehdä hienot rätit!

  JohannaK; Ei muuta ku puikot heilumaan!

  VastaaPoista