Värivitamiinia

10.2.2011

Aurinko ja kevät tekee ihan pöhköksi. Ihan kuin mustavalkeaan telkkaan olis tullut värit. Silmät etsii kaikkialta väriläiskiä ja ne läiskät miellyttää kovin. Ne on ihan kuin vitamiinia. Meidän koti olis aika väritön ilman lapsia. Siis ihan konkreettisestikin. Heidän myötä kodin tavaramaailma on muuttunut melkoisen kirjavaksi.

Kaikkialla ei kuitenkaan saa olla väriä. Mulla on hirmuinen hinku päästä maalaamaan meidän makkarin ja Toukkalan seinät vitivalkoisiksi. Mitähän mun päässä liikkui, kun valkkasin aikoinaan seiniin sellaisen vaalean, vähän niinkuin mudan värin (näkyy edellisessä postauksessani)!? Taisi olla joku suuri visio mielessä, mitä en kyllä enää muista. Valkoista seinässä olla pitää, ainakin tässä kohtaa!

6 kommenttia:

 1. Ihania värikuvia! Sopivat mun päähän tällä hetkellä loistavasti. Kirkkaat värit, taustalla valkoista ja ripaus mustaa!

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Strin-kokoelma on hieno.

  Nyt on melko suurta huuto kirkkaan värit ja musta, varsinkin musta-valkoraidallinen.

  VastaaPoista
 3. ihania kuvia ja värejä. Oikeassa olet, sitä taaseen heräillään hiljaa talviunilta!

  VastaaPoista
 4. Joo kevät saa kummasti kaipaamaan värejä! Kysyisin muuten siitä massiven neron spottilampusta(olohuone kuvassa). Meillä on keittiöremppa tulossa ja kaavailin noita samoja, mutta kahden lampun versioita keittiön kattoon. Mietin vain että valaisevatko ne riittävästi? Kiitokset jos vain viitsit vastata!

  VastaaPoista
 5. tuittu; Ihan mukavasti ne valaisevat. Meillä tosin on tuo kolmen satsi ja kaksi yhden spottia aika pienellä alueella.

  VastaaPoista