Arjen designia

16.1.2011


Tää on nyt taas niitä asioista, joita kaikki ei vaan ymmärrä. Onkos sillä nyt mitään väliä miltä hammastahnapakkaus tai hammasharja näyttää? Noh, toisille ei ole ja toisille on. Minä kuulun niihin jälkimmäisiin. Ilostuin kuulkaa niin, kun löysin marketista itelle uudet vehkeet. Kattokaapas nyt tätä Oxygenolin hammastahnaa ja X-tran harjaa. Kivan simppeliä. Arjen designia. Eikä maksa omaisuuksia. 

16 kommenttia:

 1. Hihi;) Mahtavaa! Mulla on ollut useaan kertaan just toi mustavalkonen Oxygenol tuubi, koska se näyttää niin kivalta. Oli vain hiukka outo maku siinä...ihan kuin lasten hammastahnoissa. No mitä sillä on väliä, kunhan vain tuubi on tyylikäs. Ja mies ihmettelee;) Ihana kuva! Mustaa, valkosta ja keltasta. I like <3

  VastaaPoista
 2. Meillä hulluilla on halvat huvit :)
  Tuo sun kommenttisi sopisi hyvin myös mun viinivalintoihin; hiukka outo maku, mutta mitä väliä kun etiketti näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
 3. Halvat pienet ja tyylikkäät jutut ovat aivan parhautta. Ilo on puristaa kivan näköiseen harjaan tahnaa tyylikkäästä tuubista.:)

  VastaaPoista
 4. mä tunnustaudun kuuluvani myös siihen jengiin, jolle on väliä, miltä hammastahnatuubi näyttää. Noi Oxygenolit on hienoja. Kuin ovat myös ne Bliw-nestesaippuapullot, joita oli mm. musta, valkoinen, punainen. Mulla on aika monta tyhjää kaapissa, niitä voi sitten täytellä ja vaihtaa pyyhkeiden värin mukaan. jep.

  VastaaPoista
 5. Sillä on ehdottomasti väliä! Liityn kerhoon mustine Oxygenoleineni!

  VastaaPoista
 6. Hienot värmeet, mutta iso miinus tuossa tahnassa on, että eikös juuri tuo mustavalkoinen Oxygenol ole sitä valkaisevaa ja sitä ei hammaslääkäri suosi :) Saisivat tehdä samanmoisessa pakkauksessa ihan tavallista tahnaa, kiitos :)

  Kiva blogi sinulla!

  VastaaPoista
 7. Hyvä, hyvä. En ole siis yksin :)

  Anonyymi; se valkaiseva näytti olevan himpun verran eri näköinen pakkaus. Taisi olla kyljessä ripaus hopeaa. Kiva, jos tykkäät blogistani.

  VastaaPoista
 8. Hieno pakkaus tahnalla. Minä kyllä myös mielelläni valitsen sellaiset pakkaukset jotka miellyttävät silmää. Ja ne on yleensä aina just näitä simppeleitä :D

  VastaaPoista
 9. Tuo tuubi on kyllä hieno, mutta tahna on pahaa. Meillä menee kyllä se sisältö purkin edelle, mutta ei mun mielestä se Elmex niin kamala pakkauskaan ole. Hammasharja on hieno! Johan sitä on kaivattukin jotain muuta väriä kuin pinkkiä, sinistä ja vihreätä!

  VastaaPoista
 10. On väliä, täällä samanlainen tuubi käytössä :)

  VastaaPoista
 11. Tota tulee tänään kaupasta, kunhan näyttää hyvältä!

  VastaaPoista
 12. On sillä suurikin merkitys, mutta voih kun minulla on niin herkät hampaat, etten voi käyttää mitä tahansa tahnaa:/ Joten ruma Elmex sensitive on kaapissa aina.

  VastaaPoista
 13. jooh. moon justiin tommone että kaappien sisällönkin pitää näyttää hyvältä. :D

  VastaaPoista
 14. Mukava kuulla, etten ole ainoa, joka ostaa hammastahnan vain ulkonäön perusteella. :)

  Ihanan pirteä kuva!

  VastaaPoista
 15. Ihana ajatus, miksei arkikin vois olla luxusta, tänk juu!

  VastaaPoista
 16. Pakkaus on kaunis, mutta tahna pahaa. Niin totta silti, että kauniita pakkauksia on mukavampaa ostaa.

  VastaaPoista