Kylppärin koukut

27.1.2011
Kylppärin koukut on kyllä yks murheenkryyni! Eikö olisi mitään muuta tapaa säilöä pyyhkeitä ja kylpytakkeja? Tätä mietin pitkään ja hartaasti kylppäriremontin yhteydessä. Enpä keksinyt toimivaa ratkaisua, vaan koukut tuli ja kuivaustangot myös. Olis niin paljon siistinpää, jos seinillä ei roikkuisi kaikenmaaiman rättejä.

Nyt on sitten käynyt niin, että eihän nämäkään riitä mihinkään. Piti käydä ostamassa vielä viisi koukkua lisää aiempien viiden lisäksi. Ryhdyttiin laittamaan niitä seinään ja todettiin, että otetaanpa happea vielä. Seinät on kohta ihan kamalan näköiset, kun joka puolella roikkuu jotain. Mitä ihmettä tässä keksisi? Ehkäpä luovutaan kylpytakeista?
10 kommenttia:

 1. Meillä vuokrakämpässä ikeasta aikoinaan ostettu teline, jossa koukut pyyhkeille ja saunatakeille ja se laitetaan oveen roikkumaan ja siinä on myös muutama metallinen "pyykkinaru" (taitettava)... samalla tyylillä kun joku suunnittelis uuden/tyylikkäämmän jne,, ?! Hyvä ollut vuokrakämpässä kun ei tartte porailla seiniä.

  VastaaPoista
 2. Me ollaan luovuttu tämän saman ongelman takia kylpytakeista ja eri värisistä pyyhkeistä. Meidän kaikki kylpypyyhkeet ja käsipyyhkeet on mustia. Toki voishan kylppärissä olla joku täyskorkea ja kapea kaappi, jossa ois tanko ja henkarit, sinne sais takit piiloon, mutta meiän kylppäriin ei enää semmonen olis mahtunut. Meillä on samantyylinen neljän palikan naulakko kuin nuo teidän yksittäiset ja siinä on yleensä kahdeksan mustaa kylpypyyhettä, kaksi siis aina päällekäin :).

  VastaaPoista
 3. Meidän yläkerran kylppäri on pahemman kerran remontin tarpeessa (lattialla on sellaiset 20 sentin kolikon kokoiset kellastuneet laatat, joiden lasituskin on jo kulunut lähes kokonaan pois, kaapistot ovat mallia "halvin mahdollinen vuonna 1980" ja lattiaan on vielä kaikkien iloksi upotettu karsean kellertävä kylpyamme, only in America!). Ajattelimme asentaa kaksi allasta (ne siellä jo onkin joten putkitöitä ei tarvitse kauheasti tehdä) ja niiden väliin täyskorkean lasiovellisen kaapin, jonne pyyhkeet ynnä muut saa nätisti piiloon. Meitä kun ei ole kuin kaksi, niin pyyhkeitäkään ei pääse hirveästi kertymään :-)

  VastaaPoista
 4. Jenni; Hyvä idis! Tuommoisen stylen kun löytäisikin.

  Hipsu; meillä itseasiassa on kylppärissä semmoinen hölmö kaappi, bambuverhon takana, jonka yläosassa on joku ilmastointilaite ja alempana putkia. Meinasin alunperin sinne säilytystä, mutta ne putket on vähän tiellä.

  Muuttohaukka; Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta. Teillä on niin kivan näköistä. Kattoin FB:ssä kuvia :)

  VastaaPoista
 5. Aniliini tykkää Bambulablogista. Niin tykkää meikätätsykin.

  VastaaPoista
 6. Tuttu ongelma :/ Mä taistelen ton homman kanssa jatkuvasti. Meitä on viisi ja kaikilla pyyhkeet ym. Tuntuu tosiaan et joka paikassa roikkuu jotain. Nyt olen ratkassut homman niin et meillä on juuri tuollainen oven päälle kiinnitettu naulakko. Kylpytakit säilyvät nyt poitsun huoneen oven takana. Ne ei näy mihinkään sieltä. Mutta hankalaa on kylppärin systeemien kanssa. Pitäs olla hervottoman iso sauna osasto, mutta kun ei ;)

  VastaaPoista
 7. Rilla; mukava kuulla :)

  JohannaK; taidan alkaa kattella nuita oven päälle tulevia naulakoita.

  VastaaPoista
 8. Lisään vielä että meitä on kuusi ja homma toimii tuolla telineellä! ;D

  VastaaPoista
 9. hei vaan! saanko udella mistä olette nuo telineet ja naulakot hankkineet? sama homma ois edessä...

  VastaaPoista
 10. Anonyymi; härpäkkeet on Gustavsbergin G1-sarjaa.

  VastaaPoista