Nimiäiset

19.1.2011
Vihdoinkin on saatu lyötyä lukkoon R:n nimiäispäivä. Porukat on huidelleet pitkin maailmaa ja kaiken lisäksi tuleva kummisetä aloitti intin, joten aiemmin ei olla saatu kaikkia saman pöydän ääreen. Kaikki läheiset kyllä tietää jo nimen ja pojan Kela-korttikin on tullut aikaa sitten, joten mitään suuria yllätyksiä juhlat eivät tuo tullessaan. Onpahan kuitenkin hyvä syy juhlia.

Nimi meinattiin pitää salassa nimiäisiin asti, mutta eihän se onnistunut. Jouluaattona porukka arvuutteli tulevaa nimeä ja sitten mun äitini täräytti minkä eräs näyttelijä oli antanut pojalleen nimeksi. Vähänkö nauratti. Me ei tiedetty tästä mitään, mutta kyllä osui ja upposi. Pakkohan se oli sitten myöntää, että sama nimi meillekin tulee. Miten hitsissä se sattuikin kun kyseessä ei todellakaan ole mikään yleinen nimi?

14 kommenttia:

 1. rrrrr...kyllä tässä nyt käy lukijaa jännittämään oikein kunnolla, että mikä se mahtaa olla :D

  VastaaPoista
 2. r- mikähän se mahtaa olla? Veikkaan meidän pojan lempinimeä, Remu? Toivottavasti kerrot jossain vaiheessa meillekin :)

  VastaaPoista
 3. Hihhii, jopas sattui päräyttämään oikean nimen! Me alettiin kutsumaan Okkoa nimellään heti raskaana ollessa, mutta koska ihan kiusallaan ei kerrottu sukulaisille vauvan sukupuolta, piti aina pinnistellä, ettei sitä livauta. Sitten kun pikkuinen syntyi, sanoimme nimen ihan avoimesti ja muistelen ehkä jonkun epäuskoisen kommentin, että sekö se nimi oikeasti muka on:D

  Mahtavia nimiäisjuhlia teille!

  VastaaPoista
 4. ihana blogi, ihan veitikat teillä. onneksi löysin tieni tänne bambulaan, inspiroiduin :). olisko pikkuveikka Roope?

  VastaaPoista
 5. Hihii, polttaa polttaa. Hauskoja nämä teitin arvuuttelut :)

  VastaaPoista
 6. Rasmus tai Rafael? ;) Aivan heitin hatusta. Nimiä on vaikea arvailla, mutta söpö on pikku mies! <3

  VastaaPoista
 7. Hei! Tää sun blogi on ihana ja mukavaa luettavaa myös samassa elämäntilanteessa olevalle kotiäipälle:) Meillä on tytöt 1v 6kk ja 3kk. Nimenantojuhlat juurikin läpäisty. Ja neidin nimi paljastui samalla kaavalla kuin teillä. Ihania juhlia ja voimia vauva-taaperoarkeen!
  terkuin Hanna

  VastaaPoista
 8. Hei Hanna! Ei ole suuren suuri ikäero teilläkään. Olen muuten itsekin aikoinaan yrittänyt udella tulevan kummipoikani nimeä ja kun eivät kertoneet, tokaisin että siitä tulee varmaan joku Jani Petteri. Ja niinhän siitä tuli :)Kiva kun löysit tänne blogiini ja jaksamista ja kärsivällisyyttä sinullekin!

  VastaaPoista
 9. R niinkuin eräskin Rumpali?

  VastaaPoista
 10. remu mullakin ekana tuli mieleen :)

  VastaaPoista
 11. Teitä olis ehdottomasti tarvittu apuna silloin kun meillä oli nimi hukassa :)

  VastaaPoista