Kutsu

21.1.2011


Tämän näköiset nimiäiskutsut lähti postiin. Kuva juhlakalusta, sisäpuolella sepustukset ja harmaa kuori. Tässä olikin näiden juhlien virallinen osuus. 

Nimiäiset pidetään samalla kaavalla kuin Bambollekin vuosi sitten. Syödään, poksautetaan shamppanjat ja ollaan rennosti. Saa tulla vaikka verkkareissa, jos joku niin haluaa. Niin, ja isi tietysti pitää taas jonkun ihanan puheen, semmoisen, että naisväki pillittää ja miesväki on vaivautunut.

Eräs juttu vielä. Bambon nimiäisissä annoimme kummilahjan - eli lahjan kummille. Näin teemme nytkin. Kummitätiä kiitimme kauniilla hopeisella medaljongilla, jonka sisällä oli kummilapsen kuva. Tänä vuonna kummisetää muistetaan hieman toisella tapaa.

4 kommenttia:

 1. Varmasti tulee kauniit nimiäiset. Kutsu kaunis ja simppeli ja ajatus kaunis kummille annettavasta lahjasta. kai saamme kuvia itse juhlasta. Ihanaisia juhlia.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa niiiiiiin hyvältä! Ja kutsu on mitä ihanin, kuin taideteos.

  VastaaPoista
 3. Kaunis ja yksinkertainen kutsu. Pidän kovasti!

  VastaaPoista
 4. Rumbo; kiitos, yritän ottaa kuvia. Yleensä kaikissa tämmöisissä tilaisuuksissa olen vaan niin täpinöissäni, että en muista kuvata, vaikka muuten kamera on aina hollilla.

  Hipsu ja Minna-Leena; kiitos ja kumarrus, arvostan kovasti mielipidettänne.

  VastaaPoista