Andy-juliste on arvottu!

25.8.2011


Ensiksikin, suuri kiitos kaikille osallistujille. Kommenttienne ansiosta löytyi liuta uusia blogituttavuuksia, eikä jäänyt epäselväksi, mitkä ovat tällä hetkellä lukijoiden suurimpia suosikkeja. Ainakin upeat KOTIPALAPELI ja KAHDEN SUORA mainittiin tosi monta kertaa, eikä syyttä.

Hoksasin, että tuo blogini laidassa NÄITÄ LUEN -lista on vähän aikansa elänyt. Ei siksi etteivätkö siinä mainitut blogit olisi huippuja vaan siksi, että siitä puuttuu älyttömän moni blogi, joka ehdottomasti ansaitsisi tulla mainituksi. Tuo lista vaan jää usein päivittämättä ja se on epäreilua se. Jahka ehdin, taidankin tehdä niin, että laitan listan paikalle linkin LUKIJOIDEN SUOSIKKIBLOGEIHIN, josta löytyy mm. kommenteissanne esiintyneet blogit sekä omia suosikkejani. Toivottavasti jaatte sen kautta tulevaisuudessakin uudet suosikkinne meidän kaikkien tietoomme!

Sitten asiaan. Onnekas arpalippu on siis poimittu. Onnettarena toimi vasen käteni mahdollisten varaonnettarien vetäessä parhaillaan hirsiä. Tadaa. Julisteen voitti Visuaalisesti Vaativa Kottarainen kommentillaan:

"Jeah, kahdella mukaan, minäkin olen haaveillut tuosta julisteesta jo pitkän aikaa.
Lempiblogeja on vino pino mutta yksi koskettavimmista on ehdottomasti Kahden Suora. Aina niin asian ytimessä, kertoo olennaisesta, tiivistää tunteita ja hetkiä tajuttoman taitavasti."


Paljon onnea VVK! Osuit naulan kantaan! Ja mainittakoon niille, jotka eivät tätä tiedä, että voittajan oma blogi, Visuaalisesti Vaativa, on kerrassaan mainio.

Bambulassa ollaan tänään sen verran hövelillä päällä, että yksi jemmassa pidetty Andy-juliste tekstillä "All is pretty" lähtee VVK:n mainitseman Kahden suora -blogin Lauralle. Jos vain kelpaa. Laitattehan s-postilla yhteystietojanne, niin saadaan paketit matkaan?

3 kommenttia:

 1. Voi kyynel! Se nimittäin tuli silmään kun luin tämän. Takana on tosi kurja päivä, ja tämä koko setti tuli eteeni juuri oikealla hetkellä.

  Ensin luin tämän sinun postauksesi, sitten palasin tuonne sun arvontajuttuun lukemaan, ovatko ihmiset todellakin suositelleet Kahden suoraa. Luin niitä kommentteja hymyssä suin, ja siellä oli monta niin ihanaa, etten tiedä miten päin olisin.

  Kiitos Bambula, Kiitos Kottarainen ja Kiitos kaikki muutkin! Pelastitte päiväni. Ihan oikeasti.

  Ja kyllä - juliste todellakin kelpaa! All is pretty now! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Bambula kauniista sanoistasi! Oot ihana ite. <3

  VastaaPoista