Valkoinen Toukkala

5.8.2011
Neljän maalikerroksen jälkeen Toukkalaan saatiin puhtaan valkoiset seinät. Näyttää kuulkaa uskomattoman raikkaalta entiseen verrattuna. Toukkala sai viime yönä myös uuden asukkaan, kun huomenna 10 kk täyttävä pullero muutti isoveljen kaveriksi. Voi sitä molemminpuolista riemua. Isi tosin tuntuu olevan poikiakin enemmän innoissaan uusista järjestelyistä!

Osasinpa onnekseni ennen maalaausurakan alkua ennakoida mitä tuleman pitää. Pakkeloin nimittäin kaikki reiät umpeen ihan vaan sen takia, josko urakan edetessä alkaa pulpahdella uusia sisustusideoita. Hyvä niin. String-hylly etsii nyt uutta sijaintia ja kirjahylly vaihtuu toiseen. Matonkin taidan vaihtaa. Huone saisi aivan erilaisen ilmeen uudella värityksellä. Tuumailen tässä nyt hetken ja pyörittelen tavaroita ympäriinsä. Eiköhän jotakin kivaa keksitä.


14 kommenttia:

 1. Näyttääpä muuten tooooosi hyvältä! Kyllä toi valkoinen ympäristö on myös mun juttu. Siihen voi sitten yhdistellä räväkästi värejä!

  Mukavia sisustushetkiä!

  VastaaPoista
 2. On upean raikas! Minäkin haluaisin...

  VastaaPoista
 3. Kivalta näyttää! Niin näytti kyllä ex-toukkalakin!

  VastaaPoista
 4. Mistä on tuo ihana matto? :)

  VastaaPoista
 5. Hih, tiiätkös se maalausinto tarttui sitten minuunkin. Taisin jo kertoakin että meillä oli samanväriset (ellei jopa sama sävy :D) maitokaakaon väriset seinät poikien huoneessa, kuin teidän toukkalassa. Olin jo pitkään ajatellut että valkoista se huone tarvis pintaansa, mutta en sitten ole saanut sitä toteutettua, tietäen et se vaatii vähintään sen neljä kerrosta valkoista peittyäkseen. Ja nyt siinä on neljä kerrosta tämän päivän saldona, joka riittää, jippii!! Ja kiitos vielä inspiraatiosta!

  VastaaPoista
 6. Nonna; Kiitos, kiitos. Kieltämättä kaikki värit, joita lastenhuoneessa on paljon, näyttävät paljon puhtaammilta valkoista taustaa vasten.

  Hanna; Hihat vaan heilumaan :)

  Aniliini; Tattista oikein paljon!

  Anonyymi; Ihanuus on Ikeasta.

  Hipsu; Huomasin, että teitin neitokaisen huone oli saanut uutta ilmettä, mutta sinäpä olet laittanut ihan tosissasi tuulemaan. Hyvä, hyvä. Uudet jutut piristää kummasti!

  VastaaPoista
 7. Hienoa kun mikä!! Minä valkopesen pikku herra Hoon huoneen ensiviikolla kattoja myöten...nyt kun me kerran jäimme tähän taloon :) Terkkuja Bambulalle! Ihanat muuten toi kori ja puinen tuoli <3

  VastaaPoista
 8. JohannaK; Olehan varovainen kun huhkit massusi kanssa :)

  VastaaPoista
 9. Ihana huone! Ihana pärekori! Meidän vanha pärtsy taitaa joutua kaatopaikalle,sillä sitä on käytetty kehtona,ja siitä muistona reiät seinämissä jotka ärsyttää mua liikaa..kaikki pehmolelut (lastenhuoneen kamat yleensäkin..) tarttuu reiän ympärillä oleviin tikkuihin ja pilaa pehmolelujen pintaa,nuken vaatteita ym.ym.ym. Pitäis saada "tikuton" uusi kori,mutta ei löydy kaupoista kuin niitä pisaran muotoisia halkokoreja!??!!! Kiitos jos vaivaudut vinkkaamaan. :=)
  p.r.

  VastaaPoista
 10. Anonyymi; Meidän kori on ostettu Fiskarsista. Tekijällä on siellä koju ja hinnat ovat todella kohtuulliset moniin muihin valmistajiin verrattuna. Syksyn tullen järkätään taas erilaisia markkinoita vähän joka puolella. Niistä löytyy yleensä aina jokunen pärekorikauppias. Kannattaa olla silmä tarkkana.

  VastaaPoista
 11. Hyvältä näyttää! :)

  VastaaPoista
 12. Kiitos naku! täytyypä terästäytyä!:)
  p.r.

  VastaaPoista
 13. Valkoisella maalaaminen pitäisi säätää pakolliseksi pikaremontiksi, silloin kun muutetaan uuteen (siis vanhaan) asuntoon.

  VastaaPoista