Game over

26.8.2011
Kun korianteri on kasvanut 70 senttiseksi maljakkokukaksi, basilika kukkii komeammin kuin kesäkukat ja terassin vallannut kalebassi roikottaa pitkiä laihoja hedelmiä, joista tuskin on marakasseiksi, alkaa peli olla menetetty. Mulla käy aina näin. Olen loppukesästä lopen kyllästynyt kastelemaan ja kasvattamaan. Tarvitsen vaihtelua. Haluaisin pukea terassin jo syksyyn. 
8 kommenttia:

 1. Kuullostaa minulta;) Tutut fiilikset! ;) Hauskaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 2. Tiedän tunteen. Minulla käy aina samalla tavalla. Meillä rucola kukkii komeasti ja krassi on vallannut tilan muilta kasveilta. Mitä suunnitelmia syksyksi terassille? Meillä on ollut usein koristekaalta.

  VastaaPoista
 3. Mul on aivan sama vika! Vaikka meiän keltaiset samettikukat ja muratit näyttää vallan hyvinvoivilta vielä, tahtoisin pukea jo pihaa syksyyn :). En tajua mikä ihmeen kiire sen pihan sisustamisen kanssa aina tulee kun kesä näyttää menneen lähes ohi! :)

  VastaaPoista
 4. Voi Naku, ihan samaa mietin tänään!

  VastaaPoista
 5. mulle, palstaviljelijälle, käy useimmiten noin. älä murehdi, nauti.

  VastaaPoista
 6. Sama juttu! Nakkasin tänään rehottavat, kellastuneet ja osittain kuihtuneet samettiruusut viimeiselle matkalleen kohti uusia seikkailuja :)

  VastaaPoista
 7. kivoja juttuja sulla täällä. sisustus ja käsityöjutut kiinnostavat. eksyin kiss my blogin kautta tänne ja samantien jäin koukkuun. {uusi lukijasi jolanda}

  VastaaPoista
 8. Taitaa olla samat mielessä yhdellä jos toisellakin :)

  Jolanda; Kiitos kannustavasta kommentistasi ja tervetuloa lukijaksi!

  VastaaPoista