Pöytälevy

5.5.2011


Hayn Loop stand -pöytä. Kuva: hayshop.dk

Appiukko ojensi jälleen kerran auttavan kätensä, kun päähänpistolleni tarvittiin toteuttajaa. Pyysin tekemään valkoisella laminaatilla pinnoitetun vanerilevyn ruokapöydän kanneksi, koska se miellyttää silmää ja helpottaa lasten jälkien siivoamista. Samalla säästyi sievoinen summa rahaa, sillä ostoslistalle tuli vain Hayn Loop-jalat - ei koko pöytää.

Innostuin lopputuloksesta niin, että nyt tarvitaan vielä toinenkin levy terassipöydän kanneksi, tämä malli kun kestää myös ulkona. Niin, ja se sopii passelisti Toy-tuolien kanssa. Niille kun ei ole löytynyt kivaa pöytää kaveriksi.

12 kommenttia:

 1. Ihan pöytä! Mistä hommasitte tuota levyä?
  Itsellä olis myöskin terassin pöytä hakusessa ja tuohan olisikin ihan hurjan hieno!

  VastaaPoista
 2. Meillä on kodarissa ja vessoissa vastaavannäköinen, Ikean pöytätaso vanerireunalla. Pihalle sopis kanssa, mutta ehkä iskä pistetään tekeen vähän vaativamman näköinen pöytä, mutta ilman mitään koukeroita ;).

  Mietinnässä oli alkuun myös hayn jalat tai koko pöytä, mutta sitten Iskun pöytä vei voiton.

  VastaaPoista
 3. -Minna-; Vanerilevy on itse laminoitu prässissä molemmin puolin, sillä vastaavaa levyä en löytänyt valmiina näin isona. Valmiit, keittiö- ja kylpyhuonekalusteiden tasoiksi tarkoitetut levyt ovat liian kapeita. Puusepänliikkeistä kannattaa kysellä.

  VastaaPoista
 4. Kiva että on olemassa appiukkoja. Minullakin on todella näppärä sellainen. Juuri toteuttanut toiveitani, kun omat rajat tullu vastaan. Valitettavasti hän asuu ruotsissa:( Mutta tekee sitte aina sitäkin enemmän kun on meillä käymässä ja ihan mielellään:) Terkut! Hieno pöytä!

  VastaaPoista
 5. Miten olenkin missannut näin kivan blogin. No, sainpas olla sadas lukijasi.

  VastaaPoista
 6. Nannas; Ohhoh, täytyy sanoa, että aika monta lukijaa. Kiitos Sinulle!

  VastaaPoista
 7. Toteutit pitkäaikaisen haaveeni, siitä tuli ihana! Niin ihana!! Kiitos taitavan appiukkosen :).

  VastaaPoista
 8. Oijoi, valkoinen pöytälevy vanerireunalla näyttää just upealta! Kelpais mullekin :D

  VastaaPoista
 9. Millainen tuo pöytä on käytössä? Tuleeko levy jalkoihin jotenkin kiinni? Tuo miellyttää kovasti mun silmää, mutta täältä landelta käsin en ole pöytää livenä nähnyt...
  Ja muuten, hiton hyvä blogi.
  Maija

  VastaaPoista
 10. Anonyymi-Maija; Hyvä pöytä se on. Jalat kiinnitetään ruuveilla. Kiitos kivoista kehuista :)

  VastaaPoista
 11. Moikka! Tosi upea pöytä! Mietin vain että onko kansi pysynyt suorassa, eli onko notkahtanut keskeltä? Onko pöydän alla tukirautaa tms.? Suur kiitos etukäteen vastauksesta. -Juippi

  VastaaPoista
 12. Anonyymi-Juippi; Isommassa, 1m x 2m levyssä, on tukirauta.

  VastaaPoista