Tekniikka petti?

13.5.2011

Eilen alkaneet Bloggerin ongelmat ja niitä seurannut lähes vuorokauden mittainen käyttökatkos saivat aikaan sen, että osa bloggaajien eilen julkaistuista postauksista kaikkine kommentteineen on kateissa. Näin kävi myös Bambulassa julkistetulle arvonnalle. Saivat origamiperhoset niin sanotusti ilmaa siipiensä alle ja katosivat taivaan tuuliin.

Nyt harmittaa älyttömästi kaikkien arvontaan osallistuneiden puolesta. Odotellaan kuitenkin vielä, josko Bloggerin nörtit saisivat palautettua arvokkaat postaukset. Jos eivät, otetaan uusiksi. Ei se sen kummempaa ole. Tämmöistä tämä on, kun on perjantai ja 13. päivä!

Antaa tekniikan tökkiä, me nautitaan viikonlopusta. Jos tekee mieli herkutella, tässä helppo ja maukas ruokavinkki viikonlopuksi:














































PEKONILOHI

Paista pekonimuru rapeaksi ja valuta enin rasva talouspaperin läpi. Laita lohifile (tai kirjolohi, taimen yms) uuninpellille nahkapuoli alaspäin. Alle tietystikkin leivinpaperia ja ihan reippaasti suolaa. Suolaa tai mitään muitakaan mausteita ei kalan päälle tarvita, pekoni vain. Laita mötikkä 200 asteiseen uuniin vähän niinkuin tuon näköisenä kuin ylemmässä kuvassa. Paista noin puoli tuntia tai kunnes kala on kypsää. Tarjoile perunamuussin ja raikkaan salaatin kanssa. Juomaksi sopii mainiosti sekä punaviini että valkkari. Esimerkiksi nuo tuossa kuvassa.

Ihanaa viikonloppua kaikille!



3 kommenttia:

  1. Ihmettelinkin, että onko meidän koneessa/linjoissa tms. jotain vikaa... Kiitos suussa sulavalta kuulostavasta ateriavinkistä!

    Auvoista viikonloppua myös sinne!

    VastaaPoista
  2. Ihana ruokavinkki! Täytyykin kokeilla!

    Eiköhän tuo sunkin postaus palaile, kun näyttää että muillakin on palaillut. Kommentit vaan olivat mulla vielä kadoksissa... Toivotaan parasta!

    VastaaPoista
  3. Nam, miten herkullisen näköistä. En olekaan koskaan älynnyt yhdistää pekonia kalan kanssa. Kokeilemisen arvoinen resepti, ja niin helppo :)

    VastaaPoista