Sadepäivänä

16.5.2011


Vähän synkältä näyttää kadonneen arvontapostauksen kohtalo. Bloggerin porukka on saanut palautettua lähes kaikki torstaina julkaistut ja kadonneet postaukset kommentteineen, mutta ei mitään mitä Bambula-blogista katosi. Palauttamista hankaloittaa suuri kommenttien määrä. Torstaina arvontaan ehti kommenttien muodossa ottaa osaa lähes 60 lukijaa. Hitsi, kun huonoa tuuria. Vielä en kuitenkaan arvontaa uusi, sillä olen viimeiseen asti optimistinen. Jollei postaus lähipäivinä palaudu kommentteineen, sitten aloitetaan alusta. Olen tosi pahoillani kaikkien arvontaan osallistuneiden puolesta.

Meillä olisi ollut tänään ulkohommia, mutta vesisade pilasi suunnitelmat. Ei auta kuin keksiä kivaa tekemistä sisätiloissa. Tällaisen taulutuotoksen sain aikaiseksi eräänä sadepäivänä jo jokunen aika sitten.

Kivaa viikkoa kaikille!
8 kommenttia:

 1. Voi ei, kylläpä on harmillista! Mutta tekniikalle emme voi mitään :(

  saara

  VastaaPoista
 2. Heippa! Aivan ihana blogi ja valloittava koti teillä. Haluaisin laittaa sinulle sähköpostia, onnistuuko? Toki voit laittaa ensin minulle, osoite on: lamaraya84@gmail.com

  VastaaPoista
 3. TanjaVee; Kiitos :) Toki voit lähettää postia. Osoite oli näköjään jossain vaiheessa tippunut pois profiilistani.

  bambulaposti@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Minultakin puuttuu yksi postaus, jonka laitoin ilmeisesti huollon aikana. Ei vain ole ilmestynyt takaisin ja sekös harmittaa kovasti. Siinä postauksessa kun oli jotain erityistä siinä mielessä että oli tarkoitus jatkaa aiheesta lähipäivinä ja lähiviikkojen aikana, mutta nyt se aloituspostaus meni, enkä muista enää mitä siihen tarkalleen ottaen kirjoitinkaan.
  Harmittaa, etten osaa ottaa nettisivuista varmuuskopioita. Olisi niin näppärää jos osais ja ymmärtäis miten ne sitten palautetaan takas jos tilanne vaatii. Sellainen olis pelastanut tämänkin tilanteen tapauksessa jossa blogger ei pysty palauttamaan tiedostoja.

  Toivotaan vielä parasta niiden kadonneiden suhteen :). Moneen paikkaan olen nähnyt palautuneen, meille sais käydä yhtä hyvä tuuri!♥

  VastaaPoista
 5. Siis, ei oo todellista! Askartelin tänään lähes samanlaisen taulun sadepäivän kunniaksi. Pilvet ja pisarat on pop.:)

  Kiitos kivasta blogista!

  T: Hanna

  VastaaPoista
 6. Hipsu; Toivotaan parasta! Minä satuin ottamaan torstaina varmuuskopion ENNEN kyseistä postausta. Hyvä säkä :)

  Hanna; Ne on aina pop!

  VastaaPoista
 7. Uusi lukija täällä huokailee ihastuksissaan, ihania vinkkejä ja veikeitä juttuja sie puuhaat :) olen aivan ihastunut tähän tauluun, sopisi niin mainiosti meidänkin seinälle... Ei siulla ole suunnitelmissa tehdä näitä lisää...?

  VastaaPoista
 8. Aa niin kuin Aija; Mukava saada uusia lukijoita. Ei ole nyt aikeissa tehdä lisää, mutta ei sitä koskaan tiedä milloin ispiraatio taas iskee.

  VastaaPoista