Origamit

21.7.2012Jos on tietokone päässyt viimeaikoina pölyttymään, niin siihen on parikin hyvää syytä. Toinen on ystävät ja toinen on loma. Ei hullumpi yhdistelmä.

Tykästyin näihin Luhdan Origami-pyyhkeisiin Asuntomessuilla ja hommasin niitä kotiin. Eikös olekin nätit?Inspiraatiota Asuntomessuilta

15.7.2012Pääsin loppuviikosta Tampereen Asuntomessuilla tutustumaan Finlaysonin  ja Jämerän yhteiseen kohteeseen (31), jonka sisustuksesta vastaavat Finlaysonin taitavat Anu Kanervo ja Sami Vulli. Tästä insiroivasta messukodista löytää toinen toistaan hauskempia oivalluksia, joita on helppo toteuttaa omassakin kodissa. Ainakin minussa heräsi kauan unessa ollut ompeluinnostus. Suosittelen piipahtamaan!

Kuva 1  Olohuoneen istuimina toimii rennot säkkituolit. Ompeluohje löytyy täältä.
Kuva 2  Taimi-vahakangas, maalipöntössä dipatut jalat ja keittiöpyyhkeet lautasliinoina.
Kuva 3  Jättikokoinen moodboard työhuoneen seinällä ja monikäyttöiset, itse tehdyt, vanerilaatikot.
Kuva 4  Kirppislipastoista koottu upea hyllykkö.
Kuva 5  Elefantti-vahakankaasta tehty aurinkovarjo ja istutussäkit Pop-kernistä. Kuva Finlayson.Tuoksulilja

8.7.2012Tuoksulilja on todella nimensä veroinen. Ehkä liikaakin. Siksipä siirsin sen työhuoneeseen. Haju ei häritse lomalaisia.

Niitä näitä

7.7.2012

Olemme poikien kanssa päässeet hyvin lomatunnelmaan, vaikka perheen pää paahtaakin vielä hetken töitä. Männä viikolla polskuteltiin parissakin kylpylässä; viikonloppuna siipan kanssa kahden ja alkuviikosta kera pikkuväen. Ollaan tepasteltu toreilla, kiipeilty puissa ja syöty ihan liian paljon jäätelöä. Niin, ja nyt meillä on oikein virallisesti yksi vaipankuluttaja vähemmän. Kop kop, eikä ainuttakaan vahinkoa ole käynyt edes yöaikaan.

Mutta nyt pitää taas mennä. Kohta nimittäin savustetaan muikkuja. Nam.