Piiloon paahteelta

28.7.2014Heippa piiiitkästä aikaa! Viimeinen lomaviikko pyörähti käyntiin. Ei haittaa, kyllähän tätä on kestänytkin. Pihalla on myllerretty viimeviikkoina isosti. Vuosia haaveissa ollut piharemontti laitettiin vihdoin vireille, mutta on vielä pahasti kesken. Raportoin syssymmällä sen vaiheista enemmän, mutta voin kertoa, että aikamoista touhua tämä on ollut. Jos jotain olen oppinut, niin sen, että tiukan taloustilanteen on todellakin täytynyt kohdella piharakennusalaa silkkihansikkain.

Tukala paahde tuntuu myös jatkuvan. Kiva yhdistelmä muuten pihatöiden kanssa. Jossain vaiheessa lomaa päätin, etten syö enää yhtään terassilounasta hien valuessa lautaselle. Lasikatto kun ei tietenkään anna suojaa paahteelta. Niinpä kipaisin hakemassa kympin valmisverhot Ikeasta ja virittelin ne kattoon. Pieni apu sentään, joskaan ei täydellinen.

Remontin vuoksi en ole kovinkaan panostanut kesäkukkiin. Jokunen niitä kuitenkin on tullut laitettua. Kesän suosikki on tuo amppelissa roikkuva "viherputous". En tiedä onko virallinen nimi, mutta sillä nimellä sitä myytiin. Tykkään kovasti, sillä olen vähän kranttu kaikkien kukallisten amppelien kanssa.

Ihanaa viikkoa kaikille ja ollaan taas kuulolla!