Ruutuliina

26.7.2013



Minua ei täällä blogosfäärissä ole viime viikkoina juuri näkynyt, ajatukset ovat olleet aivan muualla. Vielä viikko lomaa ja sitten lupaan aloittaa totuttelun normiarkeen. Aina välillä on kyllä tullut mieleen, että tästäkin pitäisi teille postata, mutta olen laiskuuttani siirtänyt kaiken syssymmälle.

Nyt kuitenkin tulin näyttämään uuden ihanan ruutuliinani, johon törmäsin Kodin Ykkösessä päivänä eräänä. Ensisilmäyksellä oikein säpsähdin. En tiennyt tykätäkö vai ei. Ainakin väri yhdistettynä ruutukuvioon tuntui todella vieraalta. Mustaa tai harmaaatahan sen olla pitää! Harmaaruutuinenkin olisi ollut tarjolla, mutta se oli jotenkin niin, hmmmm, nähty.

Yön yli mietittyäni singahdin takaisin kauppaan. Kernikangas oli mielessäni muuttunut huippuhienoksi. Ja kuinka ollakaan, se on kovasti fanittamaani Anno-sarjaa, josta muuten löytyi samalla reissulla muutakin kivaa. Niistä tuonnempana.

Olen myös viimeaikoina täydentänyt vanhaa apteekkipullokokoelmaani, joka on välillä majaillut kellarin kätköissä. Hoksasin jossain välissä, että kokoelmasta löytyy kivaa vaihtelua iänikuisille kirkaslasisille karahveilleni. Aika kiva piristys kattaukseen, eikö vaan?

Vielä muistutus teille, jotka olette seuranneet blogiani Google Readerin kautta. Palvelu on ollut määrä lakkauttaa jo jonkin aikaa sitten, mutta meneillään näyttää olevan pieni siirtymäaika. Joka tapauksessa nyt viimeistään kannattaa vaihtaa Bloglovin'iin.

Heippa taas hetkeksi ja nauttikaa auringosta!



Ojasta maljakkoon

9.7.2013

 
 
Kesällä maljakkoon ei tule ostettua leikkokukkia. Ojanpientareilta löytyy kaikki tarvittava. Sopivan yksinkertaista ja karua. Tämän kesän lempparini on tässä.
 
 
 
 
 
 
 
 

Tummaa terassilla

6.7.2013

 
 
Näistä kuvakulmista meidän terassi näyttää aika mustanpuhuvalta ja synkältäkin. Ei se sitä todellisuudessa ole. Lomalla vietämme päivät pitkät pihalla ja varjopaikkaa on vaikea löytää. Olen tänäkin kesänä miettinyt pääni puhki, miten sen järjestäisin. Sillä tavalla kivasti. Viimeisin älynväläykseni on kasvattaa villiviini lasikatteen alle. Aika alkumetreillä ollaan, mutta raportoin jos raportoitavaa ilmenee.
 
 
* Pentikin Harmonia-kylpypyyhe on saatu blogiyhteistyönä ja iso KIITOS Katjalle kuparisesta kaunottaresta!