Hyvää pääsiäistä

29.3.2013

DIY | keittiön pyyheteline

25.3.2013

 
 
 
Aina keittiöpyyhkeissä ei ole ripustuslenkkiä tai sitten se on väärässä paikassa. Niinpä taittelin pyyhetelineen, joka ei ainoastaan näytä kivalta vaan ajaa myös asiansa.
 
Eikä tekeminenkään vaikeaa ole. Ostin rautakaupasta pätkän messinkitankoa ja taitoin keskeltä 90 asteen kulmaan. Taitoin vielä kulmat keskitaitoksen molemmin puolin. Valmista tuli.
 
Psst. Samalla idealla saa kivan lehtitelineen ja mallia hieman muokkaamalla vaikkapa talouspaperitelineen. Voisi olla kiva mökkituliainenkin kera kauniin pyyhkeen.
 
 
 
 
 

Viuh virpomaan!

22.3.2013

 
 
Pääsiäisaskartelut on hyvällä mallilla. Rairuohon kylvän tänään ja munia maalataan viikonloppuna. Nämä vanhat ovat palvelleet jo monta vuotta. Nyt kaipaisin jotain värikkäämpää.
 
Aurinkoista viikonloppua!
 
 

 
 
 
 

DIY | liukuvärjätty rullaverho

21.3.2013












































































































































































Sälekaihtimet eivät pimennä lastenhuonetta riittävästi, joten keväinen aamuaurinko herättää aivan liian aikaisin. Vastoin periaatteitani, asensin rullaverhon sälekaihtimien päälle. Pientä jujua verhoon sain spray-maalilla.

Ikean Tupplur-rullaverho sopii mainiosti tuunattavaksi. Sen voi helposti leikata sopivaan leveyteen, eikä verhon vaihtaminen uuteen kaada taloutta. Aikaisemman rullaverhotuunaukseni löydät täältä ja Facebookista selviää, millainen lamppu lastenhuoneeseen löytyi.

Jos haluat kokeilla liukuvärjäystä spray-maalilla hieman pienemmin, voit hakea inspiraatiota vaikkapa täältä.




Yksityiskohtia

11.3.2013













































































































































































Älkää luulkokaan, että blogihiljaisuus johtuu ahkeroinnista sisustusrintamalla. Ehei, tänään pyörähti käyntiin neljäs puuduttava sairastupaviikko. Kunhan tästä selvitään, ei vesirokon pitäisi enää tähän mökkiin eksyä. Osaakin olla varsin viheliäinen virus kaikkinen sivujuonineen!

Viikonloppuna puhalsin pölyt kamerasta ja nappasin muutaman kuvan poikien huoneesta. Pieniä yksityiskohtia vain. Kunhan ehdin, näytän hitaasti kehittyvää uudistusta hieman isommin.

Mukavaa viikkoa!





Apua sisustuspulmiin

7.3.2013




Kevään aikana Etuovi.com:n yhteydessä lanseerataan verkossa toimiva sisustussuunnittelupalvelu Sisustusovi. Pääsin testaamaan palvelua etukäteen sekä ideoimaan tulevaa palvelusisältöä. Samalla sain apua omaan sisustuspulmaani, ahtaaseen olkkariimme. Kiitos Piialle hyvästä työstä!

SISUSTUSOVI on uudenlainen sisustussuunnittelupalvelu, jossa kuka tahansa voi tilata huonekohtaisen, ammattilaisen tekemän, yksilöllisen sisustussuunnitelman helposti, nopeasti ja edullisesti netistä. Valitse itsellesi sopiva sisustussuunnittelija monipuolisesta suunnittelijatiimistä. Kerro suunnittelijalle nettilomakkeella, mitä apua tarvitset sisustusongelmiisi ja suunnittelija tekee suunnitelman antamiesi toiveiden, kuvien ja määrittelemäsi budjetin perusteella vierailematta kodissasi paikan päällä. Saat 14 päivän sisällä suunnittelijalta sähköpostiisi sisustussuunnitelman, joka sisältää 3D-mallikuvat, suunnittelijan saatesanat ja ostoslistan suunnitelmaan sisältyvistä tuotteista. Näin saat ammattilaiselta parhaat sisustusideat ja valitset itse miten ja milloin ne toteutat.

Ennen palvelun julkaistua suurelle yleisölle, Bambulan lukijoilla on mahdollisuus tilata sisustussuunnitelma alennettuun hintaan. Alennus on -50% koko tilauksen hinnasta. Voit tilata suunnitelman yhteen tai useampaan huoneeseen. Tarjous on voimassa 7.3. – 20.3.2013. Palvelu löytyy osoitteesta www.sisustusovi.com.

Alennuksen saat syöttämällä alennuskoodin Bambula50 Maksaminen-sivulla, kohdassa Käytä alennuskoodi. Muista painaa Käytä koodi -painiketta, joka päivittää tilauksen hinnan! Huomaa, että isot ja pienet kirjaimet on kirjoitettu alennuskoodiin. Sisustusiloa!
























































































Havainnekuvat Sisustusovi.com