Apua sisustuspulmiin

7.3.2013
Kevään aikana Etuovi.com:n yhteydessä lanseerataan verkossa toimiva sisustussuunnittelupalvelu Sisustusovi. Pääsin testaamaan palvelua etukäteen sekä ideoimaan tulevaa palvelusisältöä. Samalla sain apua omaan sisustuspulmaani, ahtaaseen olkkariimme. Kiitos Piialle hyvästä työstä!

SISUSTUSOVI on uudenlainen sisustussuunnittelupalvelu, jossa kuka tahansa voi tilata huonekohtaisen, ammattilaisen tekemän, yksilöllisen sisustussuunnitelman helposti, nopeasti ja edullisesti netistä. Valitse itsellesi sopiva sisustussuunnittelija monipuolisesta suunnittelijatiimistä. Kerro suunnittelijalle nettilomakkeella, mitä apua tarvitset sisustusongelmiisi ja suunnittelija tekee suunnitelman antamiesi toiveiden, kuvien ja määrittelemäsi budjetin perusteella vierailematta kodissasi paikan päällä. Saat 14 päivän sisällä suunnittelijalta sähköpostiisi sisustussuunnitelman, joka sisältää 3D-mallikuvat, suunnittelijan saatesanat ja ostoslistan suunnitelmaan sisältyvistä tuotteista. Näin saat ammattilaiselta parhaat sisustusideat ja valitset itse miten ja milloin ne toteutat.

Ennen palvelun julkaistua suurelle yleisölle, Bambulan lukijoilla on mahdollisuus tilata sisustussuunnitelma alennettuun hintaan. Alennus on -50% koko tilauksen hinnasta. Voit tilata suunnitelman yhteen tai useampaan huoneeseen. Tarjous on voimassa 7.3. – 20.3.2013. Palvelu löytyy osoitteesta www.sisustusovi.com.

Alennuksen saat syöttämällä alennuskoodin Bambula50 Maksaminen-sivulla, kohdassa Käytä alennuskoodi. Muista painaa Käytä koodi -painiketta, joka päivittää tilauksen hinnan! Huomaa, että isot ja pienet kirjaimet on kirjoitettu alennuskoodiin. Sisustusiloa!
Havainnekuvat Sisustusovi.com

14 kommenttia:

 1. Oi ihana olkkari <3 ja toi vaneri....aaaah <3

  VastaaPoista
 2. Hei,

  osaisitko sanoa, kenen valmistajan tuo musta nojatuoli on?

  t. Ilman tuolia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa. Havainnekuvassa se toimii oman Timantti-tuolini korvikkeena (jonka halusin mukaan suunnitelmaan).

   Poista
 3. Mun silmä kiinnittyi myös takaseinään. Onko toi oikeasti vaneria vai näyttääkö vaan siltä? Mä olen yrittänyt jallittaa miestäni suostumaan siihen että päällystettäisiin olkkarin yksi seinä vanerilla. Hän ei suostu siihen millään. En tiedä mistä olen saanut sellaisen päähäni, koska en muista nähneeni edes ton tyyppistä kuvaa aikaisemmin.
  Voehan vaneri! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, suunnittelijan ehdotus oli vuorata seinä joko rautakaupasta hankitulla vanerilla tai Koskisen Oy:n sisustusvanerilla.

   Poista
  2. Aiotteko toteuttaa vaneriseinän?

   Poista
  3. Olemme jo aiemmin miettineet vaneriseinää olkkariin, mutta valitsisimme tv:n takana olevan seinän. On vielä mietintämyssyn alla.

   Poista
 4. Wau, kuulostaa mielenkiintoiselta jutulta !

  VastaaPoista
 5. Hei, olisi tärkeä pointti tietää et paljon sitä hintaa jää esim.30 neliön olohuoneeseen alennuksen jälkeen? Kiitos

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tärkeä pointti näkyy heti kun klikkaat itsesi palveluun (löydät kaksikin linkkiä postauksestani). Kun summasta vähennät mainitsemani alennuksen 50 %, eli puolet, saat loppusumman.

   Poista
 6. Kuin tilauksesta näin näitä kuvia. Just sanoin ku mies lähti töihin ett, laitetaan vaneria seinään meidän yhteen ongelmakohtaan.

  Kuullostaa hyvältä toi uusi lanseeraus. :)

  VastaaPoista
 7. Hei Naku. Kysyisin oletko itse suunnittelijana tässä palvelussa? Pidän tyylistäsi mutta en nettisivuilta osannut päätellä oletko joku suunnittelijoista. kiitos vastauksestasi. t kata

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips ja kiitos kohteliaisuudesta. En ole suunnittelijana Sisustusovi-palvelussa, mutta teen kyllä muuten sisustussuunnitteluaikin :)

   Poista