Plaaahhh

31.10.2010


Tuli tummia pilviä Bambon juhlien ylle. Me ollaan koko bändi räkätaudissa ja bileet peruttiin. Pidetään ne sitten myöhemmin. Mutta ei surkutella, huonomminkin voisi asiat olla. Nytpä on hyvä syy loikoilla ja ehkäpä napsia vähän synttäriherkkuja.

9 kommenttia:

 1. No voi harmin paikka! Pikaista paranemista koko perheelle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Bambo on tapansa mukaan virtaa täynnä, vaikkakin räkä poskella. Pätkä on vähän reppana niiskutuksensa kanssa. Aikuisilla jo helpottaa.

  VastaaPoista
 3. Löysin juuri blogisi ja luin synnytyskertomuksesi, aivan mahtava lukea helppo synnytyskertomus. Olen viikko sitten synnyttänyt ja todella helpon synnytyksen kokenut. Tuntuu vaan ettei saa kertoa kenellekkään, että synnytys oli helppo ja sen jälkeen tuntui että vois lenkille lähteä.

  VastaaPoista
 4. Minsku, paljon onnea pikkuisen syntymän johdosta ja mukavasta synnytyskokemuksesta myös :)

  VastaaPoista
 5. Mistä tuo kiva sininen kortti on?

  VastaaPoista
 6. Anu; kortti on Marimekosta, Sanna Annukan suunnittelua.

  VastaaPoista
 7. Miekin kiinnitin huomiota noihin Sanna Annukan kortteihin. Onko ne vastikään ostettuja, vai jo jotain vanhaa mallistoa? Itse en ole törmännyt kun sellaisiin puna-vihreisiin, vähän jouluisiin kortteihin, nuo siniset ja keltaiset iskisi paremmin:)

  VastaaPoista
 8. Louna; kortit taitavat olla vanhempaa mallistoa. Kannattaa kysellä Marimekon myymälöistä josko heillä olisi vielä jokunen jäljellä.

  VastaaPoista