Kotona

7.2.2012


Loma on ohi ja kotona ollaan taas. Ensitöikseni selvittelen kameraongelmia. Kuten huomaatte, näissä kuvissa ei ole sen syvällisenpää sanomaa, kunhan testaan toimiiko peli vai ei. Pokkari hajosi jo menomatkalla ja uusi järkkäri alkoi kiukutella heti sen jälkeen. Ensin mainittu sai asiantuntijalta tylyn tuomion. Tietenkin takuu on juuri mennyt umpeen. Järkkärin osalta vika näyttäisi olevan käyttäjässä. Niin arvelinkin.

12 kommenttia:

 1. Cool Brio "bike". I've never seen it before.

  VastaaPoista
 2. Minäkin ihailin kaunista mattoa, saanko tiedustella mistä se on ostettu? Blogisi kuuluu ehdottomasti suosikkeihini, se on täynnä inspiroivaa luettavaa :) Mukavaa kevään odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäät ja aurinkoista kevättä sinullekin! Matto on Urban Outfittersin.

   Poista
 3. Moikka!
  Muistelen jostain blogista lukeneeni, että kyseinen matto olisi ollut huonolaatuinen, musta väri irtoillut jne.. Mitä mieltä olet, kannattaako pistellä ostoskellen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole värit lähteneet - ainakaan vielä. En olisi ostanut tuohon hintaan, jos olisin liikkeessä nähnyt maton. Reklamoinkin heti hinta-laatusuhdetta ja sain valita palautuksen ja hinnanalennuksen välillä. Otin alennuksen laiskuuttani.

   Poista
 4. Ooooh, where did you get that rug???

  VastaaPoista
 5. Ihanan näköinen matto. Saako vielä kysyä, että mikä matossa oli reklamoimisen arvoista? Olisi just passelin näköinen meille, mutta ei viitsi tilata jos on huonolaatuinen.

  t: Viivu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se vaan on sellainen rätti. Ja jossain kohtaa oli hieman mustaa sotkua, liekö tuota maton väriä mennyt väärään paikkaan. Musta väri on nimittäin maalattu mattoon. En ihmettele, vaikka irtoisi ajan myötä.

   Poista