Hei, SÄ oot ansainnu ton!

3.4.2012


Terveiset Kööpenhaminasta! Ei voi rennommin ihminen viikonloppua viettää, kuin kera hyvän ystävän. Kun on vuosien varrella opiskeltu yhdessä, asuttu yhdessä ja koettu kaikenmoiset kohellukset yhdessä, sitä tuntee toisen melko hyvin ja yhteiselo reissussakin tuppaa olemaan varsin helppoa. Ja hei, keneltä tulee shoppaillessa parhaat perustelut hankinnalle, kun mieli tekisi jotain, mutta ei oikein raaskisi?

Tämä Ally Capellinon reppu lähti pitkän mietinnän ja ystävän osuvan kehupuheen myötä mukaani Stillebenistä. Vieläkin naurattaa, mutta haluan uskoa joka sanan. Ja apua, mikä kauppa. Kaikkea ihanaa kertakaikkiaan.

9 kommenttia:

 1. No hei, sä OOT ansainnut ton. Tosin MÄ oon nyt vähän kade... Ihan mielettömän hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soitan sulle ens kerralla, kun tartten buustia ostopäätökseen!

   Poista
 2. Siinä se on osattu tehdä fiksun mallinen reppu. Käsilaukun ja repun risteytymä :)

  VastaaPoista
 3. Soita mulleki ku sanon kans, että SÄ oot tosiaan ansainnu ton! Ja ja ja paljo muutaki. :D Tuo on ihan älyttömän hieno, oikeastaan täydellisin reppu mitä voi olla olemassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Soitan! Ja pitäis kyllä soittaa ihan muutenkin :)

   Poista
 4. Voi hei tänks! Olen ikuisuuden metsästänyt tuota surullisen kuuluisaa metallista hyllykköä, stringin ja ikean välimuotoa, ja nyt se löytyi Stillebenin sivuilta. Vähänkö olen nyt häpi ja vähänkö SÄ olet ansainnut tuon repun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hyllyt ovat taas palanneet sinne. Ne on tosi kivoja.

   Musta tuntuu, että joudun kohta menemään takaisin Köpikseen, sillä sinne jäi kaikenlaista mitä en tiennyt ansainneeni :)

   Poista