Kurkistus meille

16.8.2012


Moni on varmaan jo huomannutkin, että uudessa Dekossa olevassa työpiste-jutussa kurkistetaan meidänkin työhuoneeseemme. Kivan jutun tekivät Laura Grönqvist (teksti) ja Riina Salokangas (kuvat). Kiitos kaunis.

Lisää kuvia työpisteestämme löytyy täältä.
16 kommenttia:

 1. Jep, bongattu. Hyvältä näyttää lehteenkin painettuna. :)

  VastaaPoista
 2. Hei, ihastelin vaneritasoa jo aiemmin blogissasi ja nyt uudelleen sen Dekosta bongattuani. Olen jo jonkin aikaa haaveillut samanlaisesta, ja nyt himotus muuttui obsessioksi, joka on parasta kanavoida toiminnaksi. :-) Pyytäisinkin apuasi muutamalla tarkentavalla kysymyksellä: Minkä paksuisesta vanerista pöytätaso on tehty? Onko mielestäsi olemassa riski, että taso alkaa ajan saatossa notkua keskeltä, ts. onko materiaali riittävän tukevaa itsessään vai tarvitseeko alapinnalle lisätä jonkinlaisia tukirakenteita? Entä miten itse pintakäsittelit tason? Tuhannet kiitokset, jos jaksat ja ennätät vastailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heips. Taso on 12 mm vaneria eli varsin ohut. Mikäli keskellä ei olisi laatikostoa tukemassa, se roikkuisi pahemman kerran. Eli ohut vanerilevy vaatii tukea. Esim neliskanttisesta huonekaluputkesta saisi siistin tukikehikon levyn alapinnalle. Toki puusta myös.

   Omani olen suojannut Ikean huomaamattomilla, läpinäkyvillä kirjoitusalustoilla. Lopullinen pintakäsittely jääköön tuonnemmaksi.

   Poista
 3. Toi on superihana. Voi kun meillekin löytyisi jostain tuollainen vanha (kunnostettu) työtuoli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä esim Huutiksessa näkyy aika-ajoin.

   Poista
 4. Deko oli nokan edessä tänään ip-kahveilla. Hieno työtila kertakaikkiaan!

  VastaaPoista
 5. Hieno työtila, ja tuli tosiaan myös bongattua Dekosta. Nuo työtuolit ovat kyllä tosi hienot.

  VastaaPoista
 6. Congrats!! you have an amazing office!!

  xx

  VastaaPoista
 7. Upea ! Olisin kiinnostunut miten saat tuon näytönsäästäjäkellon, olen sitä muuallakin ihastellut. Kiitos vastauksestasi!

  Maria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Maria. Näytönsäästjä löytyy esim. täältä http://9031.com/goodies/, nimellä Fliqlo.

   Poista
  2. Suurkiitos! Maria

   Poista
 8. heips! ihastuin tuohon väriskaalaan.meillä kans keltaista ja mustaa työhuonees, olen miettinyt piristystä sinne ja tykästyin tuohon minttuun. tulin värisokeaksi rautakaupas enkä osannut päättää mikä olisi oikea minttu. mahdatko paljastaa värikoodia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa. Sävy on Tikkurilan värikartasta J373.

   Poista
  2. kiitos paljon..teillä oikein kaunis inspiroiva koti!

   Poista