Lehdet järjestykseen

7.2.2013

 
 
 
Lupasin itselleni hankkiutua eroon lehtikasoista, joita lojuu ympäri kotia. Suurin osa lehdistä joutaa jo kierrätykseen, mutta jäljelle jäävät löytäkööt tästedes omille paikoilleen. Koska meillä suuresti arvostamani vie mennessäs ja tuo tullessas -periaate hieman takkuaa, hankin lehtitelineen useampaan huoneeseen. Josko nyt saataisiin järjestystä tähänkin asiaan.
 
Tapio Anttilan Mixrackit ovat Stoccalla helmikuun kanta-asiakastarjouksessa. Vinkiksi vaan, jollet ollut jo huomannut.
 
 
 

13 kommenttia:

 1. Toi lehtiteline on kyllä kiva, kaverin luona on tullut ihasteltua sitä aiemminkin :) Mahtuupahan hyvin "pari" aviisia talteen! Hieno kuva myös.

  Terkuin Peeta,
  http://rawdesignblog.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mahtuu. Olen ehdottoman tyytyväinen hankintaan.

   Poista
 2. Tuo lehtiteline on kyllä ihana ja käytännöllinenkin vielä! Monissa sisustusjutuissa käytännöllisyys jää tärkeysjärjestyksessä toiseksi mutta tässä sitäkin on ajateltu. Kahvan avulla raskaitakin sisustuslehtipinoja voi helposti liikutella pois esim imurin tieltä ja teline on muutenkin tukeva ja kestävää materiaalia!

  Itselläni on siis myös pienempi Mixrack, ostin sen jo viime syksynä Stockalta enkä ole kyllä katunut päivääkään :)

  http://onniasuutaalla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Tein vasta saman tempun omille lehdille ja karsin parisataa vanhinta pois. Silti jäljelle jäi aika pino. Tuo lehtiteline on hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aatella mikä omaisuus niihin lehtiin on saatu uppoamaan :)

   Poista
 4. Olen itsekin tehnyt samanmoisen lupauksen ja jemma lehdille löytyikin miehekkeen isovanhempien mökiltä löytyneestä vanhasta arkusta. "Aukottomasta" suunnitelmastani huolimatta on koti täynnä lehtipinoja miehekkeen onnistuttua lukitsemaan tuo arkku, jonka avainta ei olla nähty sitten 50-luvun. No ainakin on vanhat lehdet hyvässä tallessa :)

  VastaaPoista
 5. Huomasin tämän saman vinkkauksen yhdessä toisessakin blogissa mutta kertaus on opintojen äiti. Käyn hakemassa yhden rakin, loput lehdet joutaa sitten kiertoon :D Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista