Tuubi-tyynynpäällinen ja pieni tuliainen jämälangasta

8.10.2014
En ollutkaan vielä näyttänyt teille, millaisen tyynynpäällisen sain aikaiseksi Novitan Tuubi-langasta. Taannoisesta vilautuksestani kun ei juuri lopputulosta voinut päätellä. Tämä helppo ohje löytyy syksyn 2014 Novita-lehdestä. Tykkään erityisesti, kun mallissa on tuo hauska juju, jotta samaan aikaan neulotaan kahta sivua ja keskelle tulee tuollainen kaunis sauma. Olisi muuten yksivärisenäkin oikein tyylikäs!

Tuubi-lanka on erityisen miellyttävä käsiteltävä ja mikä parasta paksusta matonkudemaisesta langasta tulee nopeasti valmista. Tyynynpäällistä tehdessä tulikin uusia idiksiä mieleen, joiden toimivuutta pitää ehdottomasti kokeilla. Palaan sitten asiaan, mikäli onnistun.

Jämälangasta tein nopsan tuliaisen kamulle. Pistäkäähän korvan taakse tämä helppo ja kiva lahjus. On tuo pikkujouluaikakin pian ovella. Tee amppeli edellisen postaukseni ohjetta mukaellen, sujauta sisään yksinkertainen maljakko tai vaikkapa tuommoinen kirppikseltä löytynyt puteli. Nätti kukka tai oksa mukaan ja muuta ei tarvita.


Yhteistyössä Novita

2 kommenttia:

  1. Hauskannäköinen tyyny! Pitää joku kerta koittaa tuota tuubi-lankaa. Itselläni on muhimassa idea tyynyksi matonkuteesta. Siitä saattaa tulla liian paksua neulosta, mutta koitan silti. Nyt on nimittäin matonkuteestakin saatavilla niin ihania värejä.

    VastaaPoista
  2. Eikö vaan olekin, koita ihmeessä!

    VastaaPoista