Uudet pokat ja lempimekko

18.6.2015Kuvat minusta: Emma Huttu


Kevätpuolella tein pari hankintaa, joihin olen ollut erityisen tyytyväinen. Marimekon ystävämyynnissä tuli vastaan kiva mekko, jonka nimeä en tosin muista. En ole varsinaisesti mekkoihminen, enkä normaalisti viihdy kovinkaan kirjavissa kuoseissa, mutta tässä tunnen oloni kovin kotoisaksi.

Toinen, aivan erityisen mieluinen hankinta on uudet rillit. Paristakin syystä. Näköni oli huonontunut parissa vuodessa niin, että tarkkuutta vaativissa hommissa käytin välillä piilareiden päällä varsinaisia lasejani. Niin huvittavalta kuin se kuulostaakin, mutta murheellisen totta. Tällaista tämä ikääntyminen on!

Lisäksi tykkään pokien designista. Ja värikin on jännä. Normaalisti pokat näyttävät lähes mustilta, mutta auringonvalon osuessa niihin tietyssä kulmassa, ne ovatkin paljon vaaleammat.

Olen aina ajatellut, että vuorten kokoisten poskipäiden kanssa pyöreät kehykset eivät käy missään tapauksessa ja hölmöltä olen niitä kokeillessa aina näyttänytkin. Nyt löytyi kuitenkin malli, joka ainakin omasta mielestäni istuu ihan somasti.

Ystäväni ja yhteistyökumppanini, valokuvaaja Emma Huttu ikuisti uuden minän työpaikkamme pihamaalla. Jaamme Emman kanssa yhteisen studio- ja työtilan vanhan Silkkitehtaan tiloissa Tikkurilassa. Mikäli etsit kuvaajaa vastasyntyneelle, taaperolle, teinille, itsellesi tai vaikkapa hääparille, voin suositella lämpimästi. Emman portfolio löytyy täältä, klik.


Nyt pyhien viettoon. Rentouttavaa juhannusta kaikille ja saunat lämpimiksi. Ei ole mekkokelit ei.
2 kommenttia:

  1. Nuo pokat sopivat niin täydellisesti sulle! Marimekon kuosissakin taitaa olla jotain taikaa, kun minäkään en normaalisti pidä tuollaisista kirjavista kuoseista, mutta tuo näyttää oikein kivalta. :)

    VastaaPoista