Ostoksille

23.8.2010


Toukka aloitti perjantai-iltana hirmuisen myllerryksen. Kuvittelin jo, että lähtö tuli, vaikka laskettuun aikaan on vielä useampi viikko. Mies oli firman rapukekkereillä ja minä Bambon kanssa kotona. Myllerrys kesti vuorokauden kunnes rauhoittui. Taisi Toukka vain kääntyä, viistossa kun on ollut vielä tähän asti. En taida tälläkään kertaa tietää milloin on tosi kyseessä, vaikka edellisestä synnytyksestä on vasta vajaa 10 kk!

Tähän mennessä en ole uhrannut montaakaan ajatusta tulevalle synnytykselle, kuten en viime syksynäkään Bamboa odottaessa. Silloin kaikki hankinnatkin jäivät viime tippaan, mutta nyt ajattelin laittaa hösseliksi. Toukka perii Bambon turvakaukalon, Bambolle pitää ostaa isojen poikien istuin. Tarvitaan tuplarattaat ja tuplavaunut. Apua, juurihan me ostettiin vaunut ja rattaat - tämä vuoden mallit! Ja pinnasänky. Ja ehkä leikkikehä? Vai mitenköhän imetys sujuu, kun Bambo tekee samaan aikaan koiruuksia. Rintareppu? Vaatteita ei tarvitse ostaa. Poikatoukka perii isoveljen vaatteet.

Viikonloppuna tehtiin sitten vertailua ja päätettiin pysyä merkkiuskollisina. Gracon turvakaukalo on ollut helppo nostaa matkarattaisiin ja tätä ominaisuutta arvostan jatkossakin. Gracon tuplarattailla siis jatketaan. Emmaljungan Cerox monikäyttöisellä Quatroliftilla on osoittautunut kelpopeliksi etenkin viime talven lumissa. Nyt tuplavaunuiksi tulkoon myynnistä poistuva Twin City Cross isojen renkaiden ja näppärän koon vuoksi. Be Safe -istuin Bambolle. Muita hankintoja vielä mietitään.

1 kommentti: