Ruokapöytäongelma

11.8.2010


Taisi olla viime vuoden toukokuu, kun keksin, että tulevaan kotiin pitää saada Lundian Koti-sarjan ruokapöytä penkkeineen ja jakkaroineen. Kun sitten kesällä pääsimme muuttamaan ja tuli ostosten aika, ei tavaraa ollutkaan saatavilla toimittajan vaihdoksen vuoksi. Kärsimättömänä ihmisenä kyselin Lundialta vähän väliä väliaikatietoja toimitusten alkamisesta. Oikein mitään ei osattu luvata. Syyskuun alkupuolella tein sitten ihan virallisen varauksen, koska ajattelin, että jonossa saattaa olla jo muitakin... Tarjouslapun sain tietenkin mukaan.

Nyt, yli vuosi myöhemmin, pöytää ei ole vieläkään saatavilla kuin luonnon värisenä. Minä kun haluaisin tuon graffitin ehdottomasti. Hintakin näemmä on pompsahtanut ja mietityttää, että vieläkö vanha tarjous on voimassa. Varausta tehdessä toki luvattiin, että sovitulla hinnalla myydään, kun tuotetta alkaa taas saamaan.

Nyt kyllä tuntuu, että kärsivällisyys on lopussa. Mummon vanha pöytä muutaman vuosikymmenen takaa ja karseat tuolit ovat olleet väliaikaisratkaisuna ja haluaisin todella päästä niistä eroon. Pitäis vissiin alkaa katselemaan muita vaihtoehtoja!

4 kommenttia:

 1. Kävin kans itse noita katsomassa ja vähän kyselemässä Lundiassa. Aikaisemman toimittajan kanssa oli ollut laatuongelmia (näin sanottiin ihan suoraan liikkeessä). Siksi olivat joutuneet vaihtamaan toimittajaa.

  Sanoin myös itse, että olen kiinnostunut, että palataan asiaan, jos homma saadaan kondikseen. Mutta ei siis ilmeisesti olla saatu :(

  VastaaPoista
 2. Jep, näin sanoivat minullekin. Uudetkaan toimittajakokelaat eivät ymmärtääkseni yltäneet vaadittuun laatutasoon. Nykyinen valmistaja löytyi Suomesta, mutta jostain syystä graffitia ei ole saatavilla.

  VastaaPoista
 3. sama juttu täällä! on se kumma kun ei ihminen saa ostettua mitä haluaa! :)

  VastaaPoista
 4. Oih, miten kauniit! Minäkin olen haaveillut tuollaisista penkeistä!

  VastaaPoista