Köyhän pojan Fatboy

4.9.2010

Meidän olkkari on samaa tilaa keittiön kanssa. Olkkariosa on älyttömän pieni, eikä sinne saatu mitenkään mahtumaan sellaista isoa löhösohvaa missä oltaisiin voitu löhöillä porukalla. Se sohva mikä hankittiin, on ihan jees, mutta ei kyllä kovin mukava lekotteluun. Tosi iso moka oli sohvaan kuuluvan nojatuolin hankinta. Sitä tosin tulee käytettyä enemmän, mutta se on IHAN liian iso pikkiriikkiseen tilaan. Noh, palataan tähän asiaan joskus myöhemmin.

Löhöilyä sitten harrastetaankin lattialla. Fatboy olisi ollut ihana, mutta niin kallis. Nyt meillä on sellainen itse tehty säkki, joka ajaa Fättiksen tehtävää. Kun en ole kummoinenkaan ompelija, on tämäkin tekele taas mallia simppeli. Kangas on ommeltu pitkältä sivulta yhteen ja saumaan on laitettu pitkä vetskari. Lyhyistä sivuista toinen on ommeltu yhteen vaakasuoraan ja toinen pystysuoraan. Näin säkkiin saadaan vähän "selkänojaa". Sisuksena on samalla mallilla ommeltu umpisäkki, jossa on Etolasta ostettua styroksipalleroa sisällä.

7 kommenttia:

 1. En kestä, tosi kiva! Itse vielä jatkokehittäisin laittamalla kulmiin purjerenkaat ja laittamalla väleihin vyöt, joilla säkkiä voisi kuroa halutessaan vielä enemmän pystyasentoon. Toteutukseen menee!

  VastaaPoista
 2. Loistoidea! Jos kokeilet idistäsi, laita heti kuvia nähtäville :)

  VastaaPoista
 3. Tämä on upea! Kylläpä tuossa passaa hengailla.

  VastaaPoista
 4. mainio! Itse olen etsinyt täydellistä säkkistä meille ja yhden löysinkin -vähän liian pieni ja järkyttävän kallis. Eipä tullut mieleen tehdä itse -en tosin osaisikaan, onneksi on sisko :)

  VastaaPoista
 5. Upea! Meilläkin hankkeissa Fatboy, mutta tuopas on vielä hienompi - ja ite tehty!!

  VastaaPoista
 6. Kiitos. Ei muuta kuin tekemään. Tosi helposti ja nopeasti valmistuu :)

  VastaaPoista