Synttärit

7.11.2010
Saatiinpas vietettyä Bambon 1v. synttärit sittenkin. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Synttärisankarilla meinas lähteä mopo lapasesta, niin hauskaa oli. Yhtäkkiä talo täynnä mummeja ja kummeja ja muita tuttuja ihmisiä. Kaikki vielä samaan aikaan. Kivaahan se on. Ja oih, mitä lahjoja ja hauskasti rapisevia lahjapapereita. Kyllä oli pikkumies täpinöissään.

Ai niin, uudet hienot juhlavalot eivät saaneet Mieheltä kovin korkeeta arvosanaa. Olisittepa nähneet isännän ilmeen, kun hän perjantaina kotiin tullessaan näki ripustukset keittiössä. Tuomio oli "tasteless" ja "en ois ikinä uskonu sun laittavan tällasia!" Tähän asti kaikki sisustusjuttuni ovat saaneet täyden, hmmm, tai ainakin hiljaisen hyväksynnän, mutta nyt meni kyllä yli hilseen. Meinasin tikahtua nauruun, sen verran järkyttynyt mösjöö oli. Arvostan hänen makuaan ja mielipidettään siinä määrin, että nyt joudun perumaan puheeni; valot eivät tule meille arkikäyttöön. Ainakaan vielä :)

2 kommenttia:

  1. Oi miten hauskannäköiset kemut!

    VastaaPoista
  2. Mitenkähän meikätäti ei ole aikaisemmin päätynyt somaan blogiisi? Nyt on otettava vahinko takaisin. Kaunista täällä! :)

    VastaaPoista