Ryppyinen liina ja lässähtänyt kakku

8.12.2010
Olen ihan täpinöissäni järkkäämässä joulua. Aina ennen on aatto vietetty muualla, mutta nyt ensimmäistä kertaa ikinä me isännöidään ja emännöidään. Saadaan luoda ihan oman näköinen joulu!

Kävin katselemassa sopivaa pöytäliinakangasta jouluksi ja yllätin itseni totaalisesti ostamalla Ikean Monalis-kankaan. Ajattelin jotain ihan muuta, mutta tämä jotenkin kolahti. Oho, alta pilkottaa kivasti tuo pilkullinen vahakangas. Silittäminenkään ei olisi pahitteeksi.

Tekaisin aamulla ennen lumitöihin lähtöä piparikakun, joka piti viedä ystävälle. Kakku näkyy lässähtäneen keskeltä tyylikkäästi. Pitää herkutella tämä koeversio itse ja tehdä uusi. Kahvinkeittoon siis ennen kuin pojat herää!
Kuva: Ikea


7 kommenttia:

 1. Sehän on jännä kangas!

  Mikäs hieno matto tuolta näkyy?

  VastaaPoista
 2. Mikä ihana kakku ja kangas! Onko se vahakangasta vai puuvillaa?

  VastaaPoista
 3. Kiki; matto on Hemtexin pikkumatto.

  Hipsu; kakku oli nam nam, mutta raaka sisältä. Ihan piparitaikinan makuista.
  Kangas on puuvillaa.

  VastaaPoista
 4. Tulin vastavierailulle tuolta Tuulentalosta, ja kivalta täällä näyttää! :)

  VastaaPoista
 5. Heips..Tänne mä nyt jäin seikkailemaan ja lukemaan juttuja vaikka anatomiaa pitäs lukea, hih. Hra R :) Mä tein myös yks ilta toffeeta, nams! Mutta mukavaa viikonloppua&jouluvalmisteluja.Terkuin, Henna

  VastaaPoista
 6. Heips Henna. Oli kiva kun kävitte. Ens vuoden puolella sitten pidemmän kaavan mukaan, eikö? Ja nyt lukemaan siitä :)

  VastaaPoista
 7. Mä hipelöin tuota samaa kangasta tässä ihan hiljattain ja mietin, että ostaisinko. Päädyin kuitenkin odottelemaan parempaa rahatilannetta ja ihastuin siihen ruskeavaaleanpunaiseen linnunpönttökankaaseen jota oli tuon vieressä. :)

  VastaaPoista