Päiväpeitosta pääsiäiseen

4.4.2011
Niin se vaan on, että kun päivä pitenee, tietokoneen ääressä vietetty aika lyhenee. Kaikkea pientä jutun tynkää olisi kerrottavana ja näytettävänä, mutta kun ei millään malta istua alas rustaaman postausta. Uutinen kuitenkin on, että aikaa sitten tilaamani AVAn päiväpeite saapui vihdoin viime viikolla. Toimitusaika venyi ja paukkui, mutta nyt tuo ihanuus on hyppysissäni. Kätevä se on - ja kaunis, ei voi muuta sanoa.

Viikonloppuna kävi kavereita kyläilemässä ja tuliaisina saatiin kevään ensimmäiset narsissit. Pikkuhiljaa on pääsiäisjutut alkaneet pyöriä mielessä muutenkin. Vanhat koristeet kaivoin jo esiin ja uusia on tulossa. Kananmunia on puhallettu tyhjiksi niin, että posket kramppaa. Tänä vuonna taidan repäistä ihan kunnolla ja täräyttää perinteisten mustavalkoisten pääsiäismunien joukkoon vähän turkoosia. Aika rohkeaa, vai mitä?

Ai niin, se on vielä kerrottava, että olen ihan innoissani parista viimeaikaisesta tuolihankinnastani. Niitä voisi sanoa pitkän kyttäyksen hedelmiksi. Tuolit vaativat hieman remonttia päästäkseen edustuskuntoon, joten niistä lisää tuonnenpana. Tällä kertaa näihin kuviin ja näihin tunnelmiin. Moi.
13 kommenttia:

 1. Kauniita! Minä en tiedä, laitanko kovinkaan varsinaisia pääsiäiskoristeita kun meillä osuu 1-v juhlat siihen samaan viikonloppuun ja olen suunnitellut juhlakoristeita. Mutta kun näin nuo munat, tuli sellainen olo, että pitänee kuitenkin jotain pientä laittaa. Onhan se kuitenkin meidän pienokaisen eka pääsiäinen.

  VastaaPoista
 2. Ihanat mustavalkoiset munat! Ja ripaus turkoosia sopii mun mielestä loistavasti!

  Mukavia touhuhetkiä!

  VastaaPoista
 3. Asiat tärkeysjärjestykseen :)
  ps. Kauniisti koristeltuja munia...

  VastaaPoista
 4. Wau! Tosi upeita mustavalkosia munia! No räväytäppäs turkoosilla se on rohkeaa se ;) Terkkuja sinne! <3

  VastaaPoista
 5. Kauniit on munat, oujee :D.

  Tilasin myös tuon samaisen Avan peitteen. Mua ei tosin häiritse ollenkaan, vaikka tilausaika venyisi -täällä remppakodissa kun pölyä vastaan taistelen loputonta taistelua.

  Sulla on vaan Naku niin ihania ideoita. Tykkään aina vain enempi.

  VastaaPoista
 6. Avan päiväpeitot on tosi ihania. Nyt kun sä varmaan melko tuoreeltaan muistat, niin minkä hintainen oli tuplapäiväpeitto? :) Tahtoisin kans... :)
  Ja minkä mittaiseksi se toimitus päiväpeitolle venyi? Ovat kyllä keksineet ihan huikean idean, tuo päiväpeitto on ihan mieletön!

  VastaaPoista
 7. Kiki; Okko tarttee ehdottomasti edes pienen pääsiäistipun!

  Nonna; Turkoosia nyt olla pittää :)

  Minna-Leena; Näin on!

  JohannaK; Laitan sitten shokeeraavat kuvat näytille :)

  Satu; Ei tuota peitettä kyllä rempan keskelle haluta. Mua jo kylmäs kun pikkuinen köpötteli kohti makuuhuonetta spagettibologneset näpeissä. Tuli mammaan vauhtia.
  Ja kiitos, kiva kun tykkäät :)

  Hipsu; Hinnat vaihtelee riippuen mallista, leveydestä ja korkeudesta. Kannattaa tsekata "oma hinta" Avan sivuilta. Toimitus kesti lopulta pari kuukautta.

  VastaaPoista
 8. moikka! Löysin sun blogisi tässä pari päivää sitten ja nuo remontointi-osat on todella jees. Olisinkin tiedustelllut, että oletteko itse siis kuinka paljon rempannu ja miten paljon olette joutuneet ottamaan maksullisia remppamiehiä? Itsellä myös suunnitteilla uusi asunto ja nimenomaan sellainen, jonka voisi tehdä omannäköiseksi. Tämän hetkinen kämppä oli ei remppausta vaatinut, mutta ei ole ihan 100%:sti mun näköinen :) -inkku-

  VastaaPoista
 9. Anonyymi -Inkku; Kylpyhuoneremppa ulkoistettiin ammattilaiselle, koska omat taitomme eivät riittäneet ja julkkariremppa ajanpuutteen vuoksi. Muuten olemme tehneet kaiken itse keittiön asentamista myöten.

  VastaaPoista
 10. Nyt on kyyllä viileimmät munat koko maassa :) Taidan matkia!

  VastaaPoista
 11. Karmiini; Anna mennä vaan. Munat kaipaavat kevätväriä :)

  VastaaPoista
 12. Anonyymi lukija pitkästä aikaa tuli lukeen päivityksiäsi. Kivoja juttuja taas!!!

  Avan päiväpeitteestä; meillä on sellainen. Oli kiva alussa, EI OLE ENÄÄ!!! Aivan nukkainen! :( Ajateltiin, että satsataan nyt päiväpeittoon että on varmaan sitten piiitkälle ajalle hyvä hankinta. Mutta ei kyllä meidän ikea päiväpeitto tässä ajassa nukkaantunut. Peiton sisäpuoli on niinkuin aivan täynnä nukkaa.
  Sit toisekseen, se löystyi käytössä. Alussa pysyi siistinä kivana pakkauksena sänky, mutta sit alkoi löpristyä, että pakkomielteisesti joutui kokoajan käydä oikomassa päiväpeittoo.Ja se irtoili patjojen alta pois.
  Toivottavasti teillä ei
  A) nukkaannu
  B) löysty
  C) repeä saumat tyynyn kohdalta.tyynyt piti mahtua päiväpeiton alle mutta eipäs kestänyt saumat. (tämäkin vielä=/ )
  Iloista kevättä teille ja uudelle päiväpeitolle! :D

  VastaaPoista
 13. Anonyymi; No voi pahus! Toivottavasti näin ei käy tai sitten ketuttaa.
  Jokatapauksessa kivaa kevättä sinullekin :)

  VastaaPoista