Yrttiseinäyritys

18.4.2011Pienen lomailun jälkeen on päästy arkeen kiinni ja hyvä niin. Olisi taas kaiken näköisiä ideoita päässä muhimassa. Yksi haave on vaarassa toteutua ihan näillä näppäimillä, nimittäin oma yrttiseinä terassille, keittiön oven ulkopuolella olevaan ritiläseinään. Viime kesänä terassin valmistuminen venyi ja vanui, enkä ehtinyt ideaa toteuttaa, mutta nyt ollaan hyvissä ajoin liikkeellä. Tein tänään alustavia kokeiluja eikä näytä yhtään hullummalta, vaikka narsissit saivat vielä ajaa yrttien virkaa. Ritiläseinää on kolmisen metriä, joten yrttilaatikoita mahtuu useampi ja pääsevätpähän vielä sateeltakin suojaan, kunhan kattolasit asennetaan. Tule jo kesä!
17 kommenttia:

 1. Nehän näyttävät oikein hyvältä! Ihanan persoonallinen ja tyylikäs kiinnityssysteemi, mahtavat laatikot. Mitä materiaalia laatikot on ja mistä löysit ne? Utelee yksi joka tahtois samanlaisia pihalleen :).

  VastaaPoista
 2. Tuohan on huippu idea!! Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Tosi hienoja, vaikka yrttisi ovatkin tällä hetkellä vielä aika erikoisia! Mahtava idea! =)

  Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 4. ei voi kuin kompata edellisiä, ihan mahtis idea! Joskus ne simppeleimmät innovaatiot on kaikista hienoimpia. :)

  VastaaPoista
 5. Hienot! Piti miehellekin näyttää nämä kuvat, jos vaikka meillekin viriteltäis jotain tämäntyyppistä. Taitaa tosin jäädä kaikki pihajutut seuraavaan kesään, kun vasta heinäkuun lopussa päästään muuttamaan uuteen kotiin :/

  VastaaPoista
 6. Voi ystäväiseni, kiitos kauniista kohteliaisuuksista!

  RUMBO; Totta ihmeessä saa.

  Hipsu; Laatikot ovat viime kesältä Etolan alennusmyynneiltä. Olisivatkohan pinnoitettua MDF-levyä.

  VastaaPoista
 7. Hieno idea mulla on samanlainen laatikko, tosin ihana ikkunalaudalla ; )

  VastaaPoista
 8. Oho! Onpas upeat viritykset. Ja erittäin hienot nuo pelkät ruukutkin.

  VastaaPoista
 9. tuo on kyllä niin upea:) heti iskin silmäni myös tuohon seinämämateriaaliin, mitähän se mahtaa olla nimeltään? meillä ollaan siinä vaiheessa että pitäis kehitellä jonkin näköistä aita/seinää terassille, tuo olis kyllä siihen oikein oivaa:) Blogisi on oikea aarre, mielenkiintoista asiaa täynnä:)

  VastaaPoista
 10. Villainen; Tarkoitatko tuota ritilää? Se on kuusirimasta tehty. Kokonaisuus näkyy varmasti paremmin jossain toisessa kuvassa, esim. Julkisivuremontti-postauksessa.

  VastaaPoista
 11. joo juuri sitä, niin ihana:) kiitos vinkistä:)

  VastaaPoista