Kolaus

23.6.2011

Olin eilen matkalla ystäväni kirjan julkkareihin hieman etuajassa ja poikkesin Marimekossa. Tämä kolahti. Mallasin, hypistelin ja rutistelin, mutta en raaskinut ostaa. Nyt tuo mekko, Kaste nimeltään, kummittelee mielessä. Se on pakko saada. Arvatkaa kuka on maanantaiaamuna Marimekko-alessa?

Sitä ennen meidän bändi piipahtaa jussin vietossa. Iloista juhlaa kaikille!


Kuva Marimekko.

8 kommenttia:

 1. Samaa hypistelin tänään Marimekossa :) On kyllä ihana. Itse harkitsen mustavalkoista mekkoa, jossa menee paksua raitaa V malliin.

  VastaaPoista
 2. Mulla on sama mekko (tai siis tunikahan se on). Ostin viime kesänä täydellä hinnalla ja on ollut ihan joka pennin arvoinen. Kestää loputonta pesua eikä rypisty. Parasta Marimekkoa vuosiin.

  t. Veera

  VastaaPoista
 3. Tuo mekko. Paras vaate mikä minulla on koskaan ollut. Ehdoton ykkönen. Paras. Suosittelen siis viemään kummittelun loppuun saakka. :)

  VastaaPoista
 4. oho, aika ylistàvià kommntteja! paljonko maksaa? Onko se trikoota vai paitakangasta?

  VastaaPoista
 5. Voi ei! Nyt munki täytyy saada tuo. Kävin jo aamulla Marimekossa, mut en raaskinu. Nukun nyt Juhannuksen yli ja mietin tarkkaan mihin lapsilisät sijoitan :D

  VastaaPoista
 6. Edla; Se V-mekko on upea!

  Anonyymi-Veera; Kiva kuulla, että ollut hintansa väärti.

  annu; Kiitos rohkaisevista suosituksista :)

  Anna; Mekko/tunika/jakku on trikoota ja hinta 149e.

  Hanna; Nyt nopsasti alennusmyynteihin :)

  VastaaPoista
 7. Saitko mekkosi/mekkotakkisi? Katselin tänään Sellossa että alessa oli tuokin, monessa värissä. Itselle kertyi kassiin kolme mustaa vaatetta. Tuota Edlan mainitsemaa mekkoa olen etsinyt jo pitkään, mutta ei ole pieniä kokoja missään :/

  VastaaPoista
 8. Noora; Taidettiin olla samoja rekkejä hypistelemässä :)

  VastaaPoista