Tekemisen puutetta

15.6.2011


Pitkästä aikaa on sellainen fiilis, että milleköhän tästä alkais. Pojat nukkuu päikkäreitä ja ulkona sataa vettä, eikä ole mitään sen kummempaa projektia kesken. Enkä nyt tarkoita kotitöitä. Niitä piisaa aina.

Tutkin vanhoja kuva-arkistoja aikani kuluksi. Mietin, pitäisikö ottaa ompelukone esiin ja alkaa ommella jotain nopeaa ja simppeliä. Huomasin kuvan joskus tekemästäni tilkkutyynystä. Ei aavistustakaan missä se nyt on. Vanhoista Toukkalan kuvista tuli mieleen, että koko huone pitäisi uudistaa ennen Pikku R:n muuttoa. Seinät odottavat yhä valkoista väriä ja kalustustakin täytyy miettiä. Ehkä nyt kuitenkin kaivan vain sen ompelukoneen kaapista.

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia. Joku lastenkirjahylly pitäisi kehitellä, omasi on simppeli ja tyylikäs.
  Huomaan että teilläkin on hyllyssä Tuula Korolaisen "Kuono kohti tähteä". Kirja on saanut Finlandia junior palkinnon 2005 eikä suotta.

  VastaaPoista
 2. OI miten kauniit kuvat. Selkeät värit miellyttävät silmää. Minä olen tässä pari päivää surraillut kaikkea simppeliä ja onpas mukava fiilis. Suositan. Tuollaisen viirinauhan voisin vielä tekaista...

  Ompeluiloa!

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Tuo numerotaulu on tosi must have. Oletko tehnyt sen itse?

  ps. Kaiva vaan se ompelukone kaapista. Odottelen postauksia aikaansaannoksistasi :)

  VastaaPoista
 4. SarP; Tämä hyllymalli on muuten kiva, mutta siihen mahtuu valitettavan vähän kirjoja.

  Nonna; Kummasti tekee mieli tehdä käsitöitä kun joutuu sisätiloihin :)

  Minna-Leena; Itse tehty on. Ompelemaan ryhdyin ja postaustakin on jossain välissä tulossa, jos lopputulos kestää päivänvalon :)

  VastaaPoista