Luumuja

31.8.2011


Taas niitä piisaa. Enemmän kuin omiin tarpeisiin. Maa on jo punaisenaan pudonneita hedelmiä ja viimevuotisetkin hillot on vielä syömättä. Voihan sose!

10 kommenttia:

 1. Oi! Ollappa luumupuu, tai edes oma piha! Huomasin itsekkin tuossa kun pakastin marjoja, että edellisvuotisia oli vielä jäljellä...

  VastaaPoista
 2. samma här! Ei niitä mahdottomia jaksa suoraan puustakaan syödä.

  VastaaPoista
 3. Pohjoisen asukki vain unelmoi tuollaisesta sadosta... Meillä kun ei luumupuut kasva, omenapuutkin ovat törröttäneet pihalla kolme vuotta eikä yhtään omenaa ole vielä näkynyt...

  VastaaPoista
 4. Oioi. Luumut on niiiiiin hyviä. Täytyykin käydä sisaren luona "luumuvarkaissa" :)

  VastaaPoista
 5. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Minna-Leena; Voihan mahtavuutta. Kiitos kovasti! Akusti pääsee hyvään kotiin :)

  VastaaPoista
 7. Pistäkää niitä luumuja eteenpäin ystäville, työkavereille tai vaikka tuntemattomille. Harmittaa, kun hyvät hedelmät menevät hukkaan, vaikka varmasti on paljon ihmisiä, joille kelpaisi ilmaiset tai vaikka edullisesti myydyt luumut ja omenat.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi; Niin teemmekin, mutta silti on "ylituotantoa".

  VastaaPoista
 9. Juuri tuossa kuuntelen kuinka siippa siivoilee viimeisiä seinille lentäneitä soseen jämiä... Meillä on yksi puu tuossa mökillä ja siitä tuotiin eilen kotiin 18 kiloa luumuja. Juu-u. Niitä sitten ollaan keitelty koko ilta... :)

  VastaaPoista
 10. Moikka Naku,

  voitko sä poistaa tuota mun ylläolevaa viestiä. Itse en voi sitä enää poistaa. Saataisiin mun s-postiosoite pois ainakin yhdestä google-hausta. :)

  VastaaPoista