Valkopesu

3.8.2011


Tehdään parin päivän pikaremontti. On kuulkaa helppoa hommaa, kun mummu ja pappa kaitsevat lapsia sillä välin. Tämä vaihtoehto olis pitänyt hoksata aiemminkin!  

Minä olen väkertänyt Toukkalan seinien kimpussa. Valkoinen näyttää ihanan raikkaalta aiempaan väriin verrattuna! Mies häärää yläkerrassa, jossa käyttämättömästä wc/kylpyhuoneesta on tehty kodinhoitohuone. Kaakelit maalataan, valkoisella tietenkin, pesukoneet laitetaan torniin ja kehitellään vähän pöytätasoa. Suunnitelma muotoutuu tällä kertaa matkan varrella. Jos intoa riittää, pitäisi yläkerran toinen makkari vielä kunnostaa. Se onkin sitten lattian vaihtoineen isompi juttu.

5 kommenttia:

 1. Oijoi, meillä poikienhuoneessa suunnilleen sama (ellei jopa sama) sävy seinissä kuin teiän toukkalassa. Oon jo pitkään haaveillut sen valkoisista seinistä mutta aikaa ei oo ollut lähteä suojaamaan ja maalaamaan. Maalaaminen on nopeaa, kun joku muu tulis ja järjestelis tavarat pois alta, sekä ne suojaukset sänkyjen, lattioiden ynnä muiden päälle :). Inspistä sain tästä sun postauksesta, kiitosta vaan!!

  VastaaPoista
 2. Valkoinen on nyt niin IN. Meidänkin olkkari koki just valaistuksen :)

  http://omastapajasta.blogspot.com/2011/07/halpa-sohva.html

  VastaaPoista
 3. ai että. sit kuvia valmiista, kiitos. ihanat noi purkkendaalit <3

  VastaaPoista
 4. Meidän pimeä eteiskäytävä koki valaistuksen myös :) Muuton yhteydessä ei rempattu sitä ja kärvisteltiin pimeän käytävän kanssa ja nyt vihdoin tuli valo valkoisten seinien myötä :)

  VastaaPoista
 5. Hipsu; Elä muuta sano! Kaikki järjestelyt, joita tarvitaan, että päästään malaamaan, vie aikaa ja on tylsää.

  Minna-Leena; Huomasin postauksesi viime viikolla. Tosi hyvältä näyttää!

  Anonyymi; Kuvia tulee pikapikaa, kunhan saadaan valmista.

  Anu; Valkoinen tekee ihmeitä.

  VastaaPoista