Viiksekkäät

25.5.2012


 
Kersana perjantai oli siivouspäivä oli sotkuista tai ei. Outo, mutta yleinen tapa silloin. Päätin, että omassa kodissa siivotaan vain kun on tarvis, jos silloinkaan. Nyt totisesti olisi tarve, mutta kuka tällä paisteella viitsii. Ei, vaikka viiksekkäät siivousvälineet onkin aika tykit. Odottakoot kurjempia kelejä.

Aurinkoista viikonloppua kaikille! 16 kommenttia:

 1. Meillä siivouspäivä on just perjantai. :) mun päänuppi rentoutuu vain siistissä kodissa joten on pelkästään ihanaa aloittaa viikonloppu puhtaassa kodissa rennolla mielellä. Jos perjantaina on jotain muuta menoa niin sitten siivotaan torstaina tai lauantaina. Kerran viikossa on ihan pakko, muuten hajoaa pää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihailtavaa!!! Itse yritän pitää koko ajan yllä sellaista perussiisteyttä, ettei tarttisi niin usein siivota isosti. Tosin nykyään tuntuu, ettei koskaan ole siistiä, sillä pojat saavat räjäytettyä kodin alta aikayksikön.

   Poista
 2. Mistä tuo viiksipurnukka on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei ole viiksipurnukka, vaan kirpparilta löydetyn purnukan päällä on viiksien mallinen pesusieni. Sori, idis näkyy vähän huonosti.

   Poista
 3. Mistäköhän se tapa, että perjantai on siivouspäivä? Niin meilläkin oli ja komento oli, että osallistuttava tai pois jaloista. Nyt siivoan kun siltä tuntuu ja imurinletkusta on tullu sisustuselementti tuohon lattialle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä minäkin olen ihmetellyt ja ihanaa, että nykyään ei ole niin päivän päälle. Oli rasittavaa tulla perjantaisin koulusta kotiin, kun tiesi että edessä on siivousta!

   Poista
 4. Fantastisk blogg, digger bildene dine.
  sjekk ut min barte bursdag på min blogg.
  følger deg videre.
  Nyt pinse helgen

  Mvh
  Karianne

  VastaaPoista
 5. Minun lapsuudessani myös perjantai oli siivouspäivä. Oli keli ja kunto mikä hyvänsä, matot kannettiin pihalle, lakanat pyykkikoriin ja koko kämppä siivottiin suorastaan raivolla. En usko äitinikään pitävän siivoamisesta, eikä siitä edelleenkään pidä kukaan meistä sisaruksista. Itse siivoan silloin kun on likaista, nykyään siis lähes joka päivä :) Mistä noin upeita viiksekkäitä siivousvälineitä saa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa tutulta :) Viiksekkäät on ostettu Kööpenhaminan reissulla Tigeristä. Saattaa Helsingin Tigeristakin löytyä.

   Poista
 6. Sähän olet nyky-Martta! Martathan kertoo että siivouksesta ei pidä ottaa paineita, siivoa nurkan silloin, toisen tällöin. Pyyhkii yhden peilin tänään, jättää yhden hyllyn pölyt putsaamatta eilen. Fiilispohjalta siis. Hauskat viikset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kyllä ihan minulta :) Taidan tosiaan olla vähän Martta. Mummunikin muuten oli.

   Poista
 7. Ihanat viikset! Kyllä noilla kelpaa siivoilla.. Yritin muuten tehdä maalattuja lasipurkkeja tyyliin Naku, mutta voit uskoa että lopputulos ei ollut IHAN niin fiini kuin sulla ;)

  VastaaPoista
 8. Näin tänään aamulla tälläiset viikset kassia kuvioimassa kaupungilla, yhdistin hienosti heti blogiisi.. ; )

  VastaaPoista