Sisustusbloggarit K-raudan neuvonantajina

10.5.2012


Tammikuun alkupäivinä sain tähän astisen bloggaajaurani mielenkiintoisimman yhteistyöehdotuksen, joka oli toki ammatillisestikin melko kutkuttava. Ryhmä sisustus- ja lifestylebloggareita kutsuttiin mukaan Suomen mittapuulla ainutlaatuiseen projektiin, tavoitteena kehittää K-raudan miehistä maailmaa naisten kannalta houkuttelevammaksi sekä pitää ketjun tarjonta jatkossakin kiinnostavana ja trendikkäänä. Bloggarien tehtävä oli toimia neuvonantajina. Meiltä pyydettiin suoraa puhetta, ruusuja ja risuja. Kerroimme mielipiteitämme ja havaintojamme sekä jaoimme ideoita K-raudan valikoimaan, myymäläsuunnitteluun ja palvelukonseptiin liittyen. Rohkean yhteistyöidean takana on asiakasymmärrystoimisto Kopla Helsinki.

Nyt eletään jänniä aikoja. Ensi viikolla käynnistyy projektin näkyvin osa, Sisustusbloggarit suosittelevat -kampanja, joka näkyy kaikissa K-raudoissa ja vähän muuallakin ainakin touko-kesäkuun ajan. Valitsimme K-raudan tuotteista 10 suosikkia, joilla saa kivaa piristystä kodin sisustukseen. Valintojen perustana on laatu, tyylikäs ajattomuus ja muokattavuus. Toivottavasti tykkäätte!

Niin, ja arvatkaa vaan, kuinka hauskaa oli tavata muita bloggareita. Parhautta! Kuten arvata saattoi, suosikkiblogien takaa löytyy mukavia, lahjakkaita, älykkäitä ja inspiroivia naisia, joista yksi jos toinen on kovan luokan ammattilainen omalla alallaan. Kopla ja K-rauta uskalsivatkin antaa markkinointikampanjan toteutuksen bloggareiden hoidettavaksi. Myymälöissä ja printtimedioissa näkyvän printtimateriaalin takana ovat Musta Tuntuu -blogin Jonna, Kettukarkin Maire ja Kahden suoran Laura.

Projektissa mukana olleet sisustus- ja lifestyleblogit:

Kotipalapeli
Kahden suora
Time of the Aquarius
Musta tuntuu
Kettukarkki
Valkoinen Harmaja
Vihreä talo
2h + k
Bambula

Kuva: Jonna Hietala
8 kommenttia:

 1. Oi, kuulostaapa mukavalta projektilta. Pitääpä seurata, mitä kivaa olette tehneet.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa mielenkiintoiselta. Täytyypä pitää silmät auki!

  VastaaPoista
 3. Mielenkiinnolla odotan tulosta.

  VastaaPoista
 4. Jiihaa, hyvä me! Melkein parasta koko hommassa oli se, että sain tutustua teihin, mahtaviin tyyppeihin! puspus

  VastaaPoista
 5. Siis melkein kaikki mun suosikkiblogit -jee! Odotan mielenkiinnolla.

  VastaaPoista
 6. Onnittelut teille kaikille, lopputulokset ovat varmasti erittäin kiintoisat! :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kommenteistanne. Pitäkäähän silmät auki.
  Projektilla on varmasti paljon positiivisia vaikutuksia asiakaskokemukseen. Sellaisia vähemmän näkyviä.

  LauraQ; Niin oli ♥

  VastaaPoista