Laiska lauantai ja Oi Paketti! -voittaja

14.12.2013
Lauantai on edennyt superlaiskasti. Piti puuhata ja järkkäillä vaikka mitä, mutta jotenkin vain jämähdin haaveilemaan. Oikeastaan ihan kivaa vältellä joulustressiä viimeiseen asti. Kyllä se sieltä vielä tulee. Jospa sen verran saisin aikaan, että hakisin uusia joulukukkia. Edellinen satsi alkaa olla parhaat päivänsä nähnyt.

Mutta vielä tärkeä tiedotus: Random.org-generaattori heitti jotenkin yllättävän arvontatuloksen Oi Paketti! -arvonnassa. Voittaja on Marru, kommentoija numero 1. Onnea Marru! Nopeus oli tällä kertaa valttia.

Kiitos teille kaikille arvontaan osallistuneille! Marrulle on ilmoitettu voitosta s-postitse.


 ...


Today I was supposed to get lots of things done, but I didn't. It seems I'm trying to avoid that irritating Christmas stress, which sure will come, sooner or later. Anyway, at least I should go to get some new plants and flowers for Christmas. The first set I bought a few weeks ago look real bad already.

By the way, Random.org generator selected comment number 1 as a winner of Oi Paketti! -giveaway. Congratulations Marru!


 4 kommenttia:

  1. It happens the same to me. Too many things to do, to many things on mind

    VastaaPoista
  2. Ihana sunnuntai, sängyt petaamatta, meikit laittamatta..kahvia lipitetty! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos paljon! Hih, muistan kun postauksesi tuli. Ajattelin vielä että olen varmasti ensimmäinen kommentoija ja ensimmäinenhän ei koskaan voita. Mulla näköjään arpaonni nyt suosii :)

    VastaaPoista