Tervetuloa joulu

2.12.2013Meillä siirryttiin viikonloppuna virallisesti jouluaikaan. Koti puettiin juhlaan ja piha myös. Sunnuntain vastaisena yönä poikien huoneeseen värkättiin joulukalenteri ja sunnuntaina, joulukuun 1. päivänä, vietettiin perinteiset joulun vastaanottajaisjuhlat ystävien kesken. Tänä vuonna järjestimme brunssin, jonka rääppiäisiä vietetään tuleva viikko, sillä herkkuja oli aivan liikaa. Juhlapöydän suosikiksi nousi Mösjöön omin käsin väkertämä jouluhalko. Vei kuulkaa kielen jos toisenkin. Resepti taisi löytyä Kotivinkistä. Suosittelen kokeilemaan.


14 kommenttia:

 1. Mahtava halko, ihan on näköinen!

  Nuo pienet eläimet ovat kertakaikkisen kauniit ja sopivat erinomaisesti jouluun.

  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän halon näköinen tuli, vaikka insinöörin työtä onkin :)

   Poista
 2. Tossa ekassa kuvassa on kaikki ihanat pienet jutut samassa. Noi origamieläimet, tapetti, laatikko, robotti... ihan kaikki miellyttää silmää. Ihanaa joulun odotusta teille.

  VastaaPoista
 3. Onpa komea halko teillä! Täytyykin käydä etsimässä reseptiä jos oli vielä hyvän makuinenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin! Se oli myös aivan mielettömän herkullinen. Taidetaan ottaa perinteeksi. Ulkonäkö ei ole ihan sama kuin mallissa, mutta oikein sievä ja sympaattinen kumminkin.

   Poista
 4. Katselinkin kotivinkin halko-reseptiä vesi kielellä, kun ainesosien perusteella vaikutti hyvältä ohjeelta. Ehkäpä tulee nyt sitten kokeiltuakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kokeilyua ja maukastahan tuo oli. Meidän halko oli tummempi väriltään, mutta en tiedä sitten erosiko maku merkittävästi. Johtunee siitä, että mieheni oli vähän soveltanut reseptiä.

   Poista
 5. Kiva toi kalenteri ja oon niin ihastunut tohon kuusi tapettiin :) Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista