Castellon kanssa Optio Gaalassa

17.9.2014
Eilisiltana reilut 700 kutsuvierasta pääsi ihastelemaan säihkettä ja muodin uusia tuulia Kauppalehden vuotuisessa Optio Gaalassa Kaapelitehtaalla. Itse en tuohon kutsuvierasjoukkoon lukeudu, mutta sain jännittävän mahdollisuuden kokeilla stailaustaitojani ihan uudenlaisessa ympäristössä. Juustoistaan tunnettu Castello tarjosi tapahtumassa herkkujaan juhlavieraille ja minun tehtävänäni oli loihtia tarkoitukseen makoisat puitteet. Irokeesi hoiti järjestelyt ja illan emäntinä toimivat Castellon upeat Laurat.

Melko rennolla meiningillä mentiin, vaikka arvokkasta juhlasta olikin kyse. Pääosassa olivat tietenkin juustot, joiden houkuttelevuutta pyrin korostamaan hedelmin ja kukin. Kukka-asetelmat tein hurlumhei-tyyliin eli reippaasti sekoittaen kaupasta hankittuja kukkasia yhdessä kedolta ja puskista poimittujen kasvien kanssa. Astiat olivat varsin simppelit; lasia, puuta ja ripaus kultaa. Tausta oli juuri Castellon näköinen, tunnelmallisen tumma. Vanhat puiset pullolaatikot toimivat rekvisiittana ja pystypöytinä oli muutama tammitynnyri.

Jos palataan Castello-yhteistyössä muutama kuukausi taaksepäin, niin joku teistä saattaa muistaa, kuinka täpinöissäni olin debyytistäni ruokastailaajana ja juustokuvaajana. Sittemmin olen päässyt kuvaamaan hieman lisää ja tämänkertainen tehtävä olikin hauska jatkumo antoisalle yhteistyölle, sillä nyt kuviani pyöri juustopöydän yläpuolella olevalla screenillä. Laitanpa tässä teillekin viimeisimpiä otoksiani nähtäville. Olkaatte hyvät: Castello White ja ihana uutuus Castello White with Truffle8 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää niin esillepano kuin kukatkin!

  VastaaPoista
 2. Really looks great. What calls my attention is that Castello is an spanish area in the mediterranean sea...
  Really incredibly good prepareted show.

  VastaaPoista
 3. Hieno stailaus! Juustot näyttävät tosi herkullisilta ja kukat ovat erityisen ihanat.. :)

  VastaaPoista
 4. Mahtavat kuvat ja värit! Pakko kysyä; lukeeko yhdessä niistä puulaatikoista Karkkilan Juoma Oy? Jos lukee, niin mistähän kyseisen laatikon saisi haltuunsa? : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, kyllä siinä taitaa niin lukea. Rekvisiitta vuokrattiin tapahtumaa varten, mutta paikkaa en ikävä kyllä osaa sanoa.

   Poista