Pagodipuu

30.9.2014


On tullut käytyä taimitarhalla tavallista useammin pihakasveja hakemassa, mutta viime reissulla piipahdin samalla kurkkaamassa olisiko mitään uutta huonekasvirintamalla. Ja olihan siellä. Tuommoinen suloisista suloisin Pagodipuu. Minulle uusi tuttavuus. Lehdet kuin pihlajalla, mutta aivan minikoossa ja tyyli sama karunkaunis kuin kummituspuussa. Voihan söpöys!

11 kommenttia:

 1. Jee! Nyt sinä näiden kasvien nimet minulle annoit! Oon yrittänyt etsiä nimeä juuri tuolle kummituspuulle, että osaisin kysyä kaupasta. Helpottu hommaaminen huomattavasti :) Eikä olisi Pagodipuukaan hassumpi <3

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis kasvi, tuollaisen minäkin voisin haluta :) Perinteiset kasvit ovat vähän liian rehevän tuntuisia (ulkokasvit eri juttu, mitä rehevämpiä sen parempia)

  VastaaPoista
 3. Onpa ihana. Onkohan kuinka vaativa hoidon suhteen? Mulla kun tapaa aina ne kaktuksetkin kuolla kuivuuteen :)

  VastaaPoista
 4. Ihan mielettömän söpö. Tuo ei ole samalla tavalla karulla tavalla karu kuin kummituspuu, vaan jotenkin söpösti herkkä. Pakko saada!

  VastaaPoista
 5. Onpas suloisen kaunis kasvi! Onkohan miten vaikea hoitaa, eli helppo kuolemaan..? :D

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana, pitää katsoa jos itsellekkin tulisi tollanen ;)

  VastaaPoista
 7. Olen katsellut samaa pari kertaa puutarhaliikkeessä, ja se on todella kuin koru, niin siro! Ehkä vielä joku kerta nappaan puun mukaani :-)

  VastaaPoista
 8. Onpa kaunis puu. Ihan kuin kummituspuulle olisi koittanut kevät! :)

  VastaaPoista
 9. Onpa virkistävä vaihtoehto kummituspuulle. Sitä kun nyt tuppaa näkemään vähän joka puolella... :)

  VastaaPoista