Tekstiilikaksoset

27.2.2011Nyt kyllä valehtelisin, jos väittäisin, ettei musta oo kiva pukea poikia välillä samanlaisiin vaatteisiin. Vielä hetken aikaa niitä löytää kun isommallekin menee ns. vauvakoot, vaikka eihän 86 senttinen enää mikään vauva ole. Lindexiltä löytyi eilen kivaa yöppää, bodya ja muuta. Tähtihousut on ihan parhaat. Niitä meillä on joka koossa, kuten joitain bodyja. Että semmosta. Nyt me lähetään mummoa ja pappaa morjestamaan. Heippa taas.

5 kommenttia:

 1. Mä olen kautta aikojen pukenut tyttöni joilla on 1,5 vuotta ikäeroa samiksiksi. Varsinkin kun olivat sun pikkusten iässä. Se on sööttiä! Nyt kun tytöt ovat kouluikäisiä puetaan jo erillaista vaatetta, vaikka vieläkin joskus sattuu että ostan saman henkiset paidat esim. Ihani vaatteita löysit! Aivan huiput es nuo ensimmäisen kuvan värikkäät :) Terkkuja <3

  VastaaPoista
 2. Iik miten ihania! Mun tekis mieli pukea meidän kaksoset (tyttö ja poika) samanlaisiin vaatteisiin, mutta ei se onnistu, eivät suostu.

  VastaaPoista
 3. No mutta onhan se aika söpöä pukea poitsut samalla lailla :) Meilläkin käytetään Lindexiä suht paljon kun sieltä löytyy aina jotain kivaa väriä ja printtiä ja hinta ei päätä huimaa.

  VastaaPoista
 4. Heippis! Ihana blogi sinulla!!! Klikkasin lukijaksesi, Oli ihan pakko =) Voih, noita aikoja odotellessa kun saa pieniä vaatteita ostella. Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista