Arjen pelastajat

4.11.2012

 
 
 
Kiitos yhteishyvät, pirkat, valiot ja vastaavat. Lapsiperheessä helpot arkiruokareseptit ovat enemmän kuin tervetulleita. Ilman niitä viikon ruokalista toistaisi liian usein itseään.
 
Eilinen tortillalasagne oli menestys. Kannattaa kokeilla. Herkullista ja helppoa. Ohje löytyy täältä.
 

HUOM! VIELÄ EHDIT OSALLISTUA VALAISIN-ARVONTAAN!

KOMMENTTEJA ON TULLUT HUIKEA MÄÄRÄ JA NIIDEN LATAAMINEN NÄKYVILLE KESTÄÄ KAUAN. KAIKKIEN OSALLISTUJIEN KOMMENTIT OVAT KUITENKIN TULLEET PERILLE JA OVAT HYVÄSSÄ TALLESSA. HUOMENNA PALJASTAN VOITTAJAN. ONNEA!

EDIT: Arvonta on päättynyt.

11 kommenttia:

 1. Olen ruvennut myös katsomaan yhteishyviä ja muita reseptejä ihan uusin silmin. Meillä on tullut tästä helposta intialaisesta kanakastikkeesta ihan suosikki http://www.yhteishyva.fi/ruoka-ja-reseptit/reseptit/intialainen-kanakastike/01283. Todella nopea tehdä ja yhtä hyvää kun ravintolassa :)

  VastaaPoista
 2. Just niin, helpottavat tekijät ovat niin tervetulleita. Kokeilepa tortilloja pitsapohjana ensi kerralla. NAM!

  http://omastapajasta.blogspot.fi/2012/10/t-o-r-t-i-l-l-p-i-t-s-t.html

  VastaaPoista
 3. Mun on niin tehnyt mieli kokeilla tätä, mutta meidän poju on vilja-allerginen niin se rajottaa.. Mutta totta puhut, noista lehdistä saa kyllä huippuvinkkejä kun samat pöperöt kyllästyttää.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja vaikkei kyseisistä lehdistä lopulta mitään kokeilisikaan, niitä on kiva lueskella :)

   Poista
 4. Ai tää oli oikeesti hyvä? Mä nimittäin tuumailin ja mietin, et onko olo sitten kuin "huonon feikki-lasagnen jäljiltä"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli! Nyt pitää tietenkin muistaa, että täällä arvioi ihminen, joka ei myöskään ole koskaan syönyt pahaa kouluruokaa :)

   Poista
 5. Katselin tätä ohjetta myös jostakin lehdestä. Nytpä mäkin uskallan sitä kokeilla, kun uskalsit säkin. Ja vielä kun on hyvää ja ennen kaikkea nopeaa :)

  VastaaPoista
 6. Vilja-allergiselle vinkiksi, ohje toimisi varmasti myös maissitortilloilla.

  VastaaPoista