Messingit ja marjat

20.11.2012

 
 
 
Nyt meilläkin näkyy aavistus joulusta kun virittelin pienen asetelman, ah niin trendikkäistä, messingeistä sekä klassisista marjaoksista. Löysin kierrätyskeskuksesta läpensä mustuneet kynttilänjalat, mutta sain ne puhdistettua liottamalla hetken etikka-suola -liuoksessa. Tarvitaan vielä kevyt kiillotus, ehkä vahauskin, etteivät nuo sormenjäljet loista läsnäolollaan.
 
 

20 kommenttia:

 1. Mahtavia löytöjä jälleen!n :)

  VastaaPoista
 2. Ihania! Mä niin diggaan kultaa ja messinkiä tällä hetkellä <3 Mitä marjoja noin on....onko ne pihalaljaa;)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin. En tiedä mikä tuo oksa on nimeltään, mutta joka joulunaika sitä on tarjolla kukkakaupoissa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Iittalan Nappuloista haaveilin, mutta ovat aika tyyriit. Ajavat hyvin asiansa.

   Poista
 4. Älä turhaan kiillottele, kun pikkuäijät käyvät kuitenkin jättämässä sormenjälkensä! =)

  VastaaPoista
 5. Your pictures are awesome! And I love the cushion :)

  VastaaPoista
 6. Kauniit löydöt olet tehnyt. Ihan äskettäin luin, että messinkiin paras kiillotusaine olisi ketsuppi. Niin utopistiselta kuin se kuulostaakin niin ilmeisesti sillä tulee vaivatta kaunista jälkeä. Eli reippaasti ketsuppia pintaan ja sitten annetaan vaikuttaa ja lopuksi pyyhitään pois. Kauniit nuo ovat silti ihan tuollaisinaankin ilman kiillotteluja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kuullut saman vinkin ja oletan, että "vaikuttavana aineena" on nimenomaan ketsupin runsas etikka ja suola. Ajattelin, että pääsen pienemmällä sotalla ja ihan hyvin toimi. Väri kirkastui muutamassa minuutissa :)

   Poista
 7. Tuollaisen oksan vois jostain hakea itselleenkin. Nuo marjat vaan kuivahtaa siihen, eivätkä lähde irti. Kaunis sellaisena rupsahtaneenakin :)

  VastaaPoista
 8. Ihailin tuoreimpia kuviasi, ne ovat selkeitä ja aitoja. Et pyri mahduttamaan "koko maailmaa" kuvaan ja osaat sommitella taitavasti. Tänään pongasin sinut Krista Keltasin blogista hänen kurssiltaan (ja oli pakko tulla kommetoimaan). Oppi on mennyt perille :) Kiitos blogistasi!

  VastaaPoista