Kun halvalla sai

25.11.2012

 
 
Alunperin 11,95 € maksaneita Ikean paperisia riippukoristeita sai nyt 50 sentillä, joten rohkenin ostaa useamman ihan vaan kokeillakseni, josko niistä saisi kivoja joulukoristeita. Pienellä saksimisella tuli mukavia muotoja, mutta suihkautukset kultamaalia tekivät koristeesta tunkkaisen. Seuraava kokeilu vesiväreillä ei sekään silmiä hivellyt. Neonmaalilla sain hauskimman lopputuloksen, mutta ei näistä nyt joulukoristeiksi ole. Odottakoot vaikka vappua.
 
Vielä on pari ideaa kokeilematta. Jos ei onnistu, siirryn joulukoristelussa suunnitelmaan B. Jos onnistuu, kerron hetimiten.
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

10 kommenttia:

 1. Mulla on täällä työn alla valkoisia ympäripyöreitä viuhkan mallisia koristeita. Katsotaan mitä niistä tulee ;) hali ja mukavaa tulevaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain kivaa niistä tulee. Mukavaa viikkoa sinnekin!

   Poista
 2. Satutko tietämään, mikä tuon ylimmässä kuvassasi näkyvän metallisen nipsun nimi on? Tarvitsisin sellaisia, mutta olen googlettanut ja googlettanut - tuloksetta, kun en tiedä millä nimellä hakea. Sekin tietty auttaaa, jos tiedät, mistä niitä saa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikähän liitin se sitten olisi? En nyt keksi nimeä, mutta kirja- ja toimistotarvikekaupoista niitä saa. Itse ostin viimeksi Akateemisesta kirjakaupasta.

   Poista
 3. Ja nyt kerrot heti mistä Iksusta nämä ostit!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, sori kun en hoksannut mainita. Vantaan Ikeasta ostin. Ennen kassoja on alenurkkaus. Siellä oli iso läjä.

   Poista
 4. Sen nipsun nimi on paperipuristin. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos, johan alkoi löytyä! Paperipuristimen luulisi kyllä löytyvän ennemmin jostain tehtaasta tai paperinkeräyspisteestä kuin kirjakaupasta.

  VastaaPoista
 6. Wonderful p;roject, I am in the mood for a little Neon Christmas!

  VastaaPoista
 7. Ohhh beautiful blog!!! Kisses from Argentina!
  I'm Lau, my blog bulubu.blogspot.com.ar
  Bye!!!

  VastaaPoista